Image

Annika Winsth analyserar makroläget

Fastighetskvinnan Nordeas Annika Winsth, en av Sveriges absolut mest respekterade ekonomer, ger sin bild av det aktuella läget i världen och Sverige på seminariet Fastighetskvinnan den 5 september.
Publicerad den 26 Juni 2018
Annika Winsth. Bild: Nordea
Annika Winsth.

Minusräntor, bostadsbrist, bostadskris, Donald Trump, Nordkorea, stundande val, integrationsproblematik, terrorhot och ett alltmer digitaliserat samhälle. Det finns oerhört många aspekter att ta hänsyn till, globalt, nationellt och lokalt. På seminariet Fastighetskvinnan analyserar Nordeas chefsekonom Annika Winsth den makroekonomiska situationen och framtiden.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 5 september. Unikt för seminariet är att 90 procent av talarna är kvinnor – män medverkar endast när det handlar om jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Tvärtemot den gamla bilden av ett affärsseminarium alltså.

Bland talarna återfinns bland andra Annica Ånäs, Annette Frumerie, Gunnar Hagman, Kerstin Hessius, Bengt Johansson och Ingalill Berglund. Se programmet här.

Du anmäler dig här. Fram till och med nästa fredag kan du anmäla 4 personer från ditt företag – och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige