Image
Kerstin Hessius utsågs tidigare i år till Näringslivets mäktigaste kvinna av Veckans Affärer.
Kerstin Hessius utsågs tidigare i år till Näringslivets mäktigaste kvinna av Veckans Affärer. Bild: AP3

Kerstin Hessius – mäktigast i näringslivs-Sverige

Fastighetskvinnan Kerstin Hessius har varit med på listan över Näringslivets mäktigaste kvinna sedan den instiftades 1999. I år toppar hon listan. Den 5 september träffar du henne på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm.
Publicerad den 19 Juni 2018

Kerstin Hessius har under sin karriär varit pionjär som kvinna på flertalet tunga poster inom finansbranschen, bland annat som vd för Stockholmsbörsen och vice Riksbankschef. Nu rattar hon AP3:s förvaltning av 340 miljarder pensionskronor, varav elva procent är placerade i fastigheter, där Vasakronan och Hemsö är de största innehaven.

På seminariet Fastighetskvinnan berättar hon om allt från sin egen karriär och sitt affärstänkande till jämställdhetstankar och fastighetsmarknadens framtida utmaningar.

Du anmäler dig till seminariet här. Fram till den 6 juli kan du utnyttja vårt Boka Tidigt-erbjudande – anmäl 4, betala för 3!

Seminariet Fastighetskvinnan genomförs för femte gången på Grand Hotel i Stockholm den 5 september. Det är ett affärsseminarium, delvis med fokus på jämställdhet och mångfald. 90 procent av talarna är kvinnor – men seminariet riktas inte bara till kvinnor. Det riktas till alla som vill nätverka och är intresserade av fastigheter, affärstrender och mångfaldsfrågor.

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY