Image
Johanna Lundin, vd för Equalate.
Johanna Lundin, vd för Equalate. Bild: Equalate

Fastighetskvinnan – så skapas mångfald på riktigt

Fastighetskvinnan Johanna Lundin, flerfaldigt prisbelönt jämställdhetsexpert, kommer till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 5 september. Där föreläser hon om framgångsrikt jämställdhets- och mångfaldsarbete – och om hur man undviker de många fallgroparna. Anmäl er nu – på fredag stänger vårt Boka Tidigt-erbjudande.
Publicerad den 3 Juli 2018

De allra flesta ser i dag värdet i att arbeta för att ha en organisation präglad av jämställdhet och mångfald. Men långt ifrån alla lyckas omvandla de vackra orden i strategierna till en verkligt jämställd organisation. Var finns fallgroparna och hur undviker man dem? Hur skapas framgång genom jämställdhet och mångfald?

Missa inte Johanna Lundin på seminariet Fastighetskvinnan den 5 september.

Johanna Lundin är vd och grundare av Equalate och flerfaldigt prisbelönt jämställdhetsexpert med över tio års erfarenhet av att stötta organisationer, myndigheter och företag i deras jämställdhetsintegrering och likabehandlingsuppdrag. Hon har utvecklat en egen mångfaldsdiplomering för science parks och medverkat som jämställdhetsexpert i flertalet ESF-projekt.

Seminariet Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium med fokus på fastighetsbranschen, med inslag av jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

Bland talarna återfinns bland andra Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs, Wihlborgs vd Ulrika Hallengren, Skanska Sveriges vd Gunnar Hagman, Nordeas chefsekonom Annika Winsth, Tredje AP-fondens vd Kerstin Hessius, som utsågs till näringslivets mäktigaste kvinna tidigare i år – och många fler.

Du ser programmet här och du anmäler dig här – fram till på fredag kan du anmäla 4 personer och bara betala för 3!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY