Image
Johanna Lundin, vd för Equalate.
Johanna Lundin, vd för Equalate. Bild: Equalate

Fastighetskvinnan – så skapas mångfald på riktigt

Fastighetskvinnan Johanna Lundin, flerfaldigt prisbelönt jämställdhetsexpert, kommer till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 5 september. Där föreläser hon om framgångsrikt jämställdhets- och mångfaldsarbete – och om hur man undviker de många fallgroparna. Anmäl er nu – på fredag stänger vårt Boka Tidigt-erbjudande.
Publicerad den 3 Juli 2018

De allra flesta ser i dag värdet i att arbeta för att ha en organisation präglad av jämställdhet och mångfald. Men långt ifrån alla lyckas omvandla de vackra orden i strategierna till en verkligt jämställd organisation. Var finns fallgroparna och hur undviker man dem? Hur skapas framgång genom jämställdhet och mångfald?

Missa inte Johanna Lundin på seminariet Fastighetskvinnan den 5 september.

Johanna Lundin är vd och grundare av Equalate och flerfaldigt prisbelönt jämställdhetsexpert med över tio års erfarenhet av att stötta organisationer, myndigheter och företag i deras jämställdhetsintegrering och likabehandlingsuppdrag. Hon har utvecklat en egen mångfaldsdiplomering för science parks och medverkat som jämställdhetsexpert i flertalet ESF-projekt.

Seminariet Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium med fokus på fastighetsbranschen, med inslag av jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

Bland talarna återfinns bland andra Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs, Wihlborgs vd Ulrika Hallengren, Skanska Sveriges vd Gunnar Hagman, Nordeas chefsekonom Annika Winsth, Tredje AP-fondens vd Kerstin Hessius, som utsågs till näringslivets mäktigaste kvinna tidigare i år – och många fler.

Du ser programmet här och du anmäler dig här – fram till på fredag kan du anmäla 4 personer och bara betala för 3!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 5 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige