Image
Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman analyserar marknadsläget den 5 september på Grand Hotel.
Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman analyserar marknadsläget den 5 september på Grand Hotel.

Börs-vd:arna analyserar marknaden

Fastighetskvinnan Den 5 september är det dags för årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel. Det finns fem börsnoterade bolag med kvinnliga vd:ar inom fastighetssektorn – på seminariet Fastighetskvinnan analyserar de marknadsläget som det ser ut den 5 september. Missa förresten inte att nominera era favoriter till Årets Unga Fastighetskvinna – i dag är sista dagen för att nominera!
Publicerad den 8 Juni 2018

Ambitionen är att alltid ha med samtliga kvinnliga börs-vd:ar från fastighetsbranschen på seminariet Fastighetskvinnan. I år gör vd:arna egna dragningar om läget på en specifik del av marknaden som de själva tycker är särskilt intressant. Detta följs av ett panelsamtal där det allmänna marknadsläget och de stora aktuella frågorna diskuteras. Hur mår den svenska fastighetsmarknaden och vilka är de viktigaste trenderna just nu och framöver? Hur ska orosmolnen hanteras?

Missa inte Eva Landén, Corem, Anette Frumerie, Besqab, Annica Ånäs, Atrium Ljungberg, Ylva Sarby Westman (vice vd) Kungsleden och Ulrika Hallengren, Wihlborgs på Grand Hotel den 5 september.

Du anmäler dig till seminariet här. Just nu har ni chansen att använda vår BOKA TIDIGT-rabatt: Anmäl fyra personer, betala bara för tre!

Seminariet Fastighetskvinnan ska vara branschens främsta inspirationsseminarium. 90 procent av talarna är kvinnor – män medverkar när det handlar om jämställdhet och mångfald.

I dag är sista dagen att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna! Läs mer om utmärkelsen här och skicka in din nominering senast i kväll!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige