Image
Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman analyserar marknadsläget den 5 september på Grand Hotel.
Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman analyserar marknadsläget den 5 september på Grand Hotel.

Börs-vd:arna analyserar marknaden

Fastighetskvinnan Den 5 september är det dags för årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel. Det finns fem börsnoterade bolag med kvinnliga vd:ar inom fastighetssektorn – på seminariet Fastighetskvinnan analyserar de marknadsläget som det ser ut den 5 september. Missa förresten inte att nominera era favoriter till Årets Unga Fastighetskvinna – i dag är sista dagen för att nominera!
Publicerad den 8 Juni 2018

Ambitionen är att alltid ha med samtliga kvinnliga börs-vd:ar från fastighetsbranschen på seminariet Fastighetskvinnan. I år gör vd:arna egna dragningar om läget på en specifik del av marknaden som de själva tycker är särskilt intressant. Detta följs av ett panelsamtal där det allmänna marknadsläget och de stora aktuella frågorna diskuteras. Hur mår den svenska fastighetsmarknaden och vilka är de viktigaste trenderna just nu och framöver? Hur ska orosmolnen hanteras?

Missa inte Eva Landén, Corem, Anette Frumerie, Besqab, Annica Ånäs, Atrium Ljungberg, Ylva Sarby Westman (vice vd) Kungsleden och Ulrika Hallengren, Wihlborgs på Grand Hotel den 5 september.

Du anmäler dig till seminariet här. Just nu har ni chansen att använda vår BOKA TIDIGT-rabatt: Anmäl fyra personer, betala bara för tre!

Seminariet Fastighetskvinnan ska vara branschens främsta inspirationsseminarium. 90 procent av talarna är kvinnor – män medverkar när det handlar om jämställdhet och mångfald.

I dag är sista dagen att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna! Läs mer om utmärkelsen här och skicka in din nominering senast i kväll!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY