Image
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna 2018: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Kerstin Lindberg Göransson.
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna 2018: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Kerstin Lindberg Göransson.

Årets Unga Fastighetskvinna: Dags att nominera!

Fastighetskvinnan Nu är processen som ska utse Årets Unga Fastighetskvinna igång! Akademiska Hus är tillbaka som prissponsor och bolagets vd Kerstin Lindberg Göransson är tillbaka i juryn. Vinnaren hyllas på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 5 september. Anteckna datumet med en gång!
Publicerad den 10 April 2018

Det är femte gången som Årets Unga Fastighetskvinna utses. Utmärkelsen går till en kvinna, max 35 år (född 1983 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Finns det någon inom ditt företag som passar in på ovanstående beskrivning? Känner du någon som gör det? Eller är det så enkelt att du själv passar in på beskrivningen? (Ja, det har hänt att vinnaren har nominerat sig själv!) Skicka då in en nominering till nicklas@fastighetssverige.se. En välskriven nominering förbättrar din kandidats chanser!

Sista dagen för nominering är den 8 juni.

Juryn som utser vinnaren består i år av stadsbyggnadsexperten Kristina Alvendal, Kungsledens vd Biljana Pehrsson och Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson.

Juryordföranden Kristina Alvendal har varit med sedan starten 2014.

- Sedan vi började med detta har fyra unga duktiga kvinnor uppmärksammats genom utmärkelsen. Det är både roligt och viktigt att lyfta fram bra förebilder och uppmuntra inför framtiden. Jag ser fram emot att tillsammans med Kerstin och Biljana träffa och lära känna fler lysande stjärnor, säger Kristina Alvendal.

Kerstin Lindberg Göransson var med i juryn de första tre åren, och nu är hon tillbaka:

- Det känns roligt med comeback i juryn. Det är oerhört inspirerande att få ta del av dessa kvinnors berättelser och styrkor och hur de har gjort sina val som tagit dem till där de är idag. Ren och skär energi!

Akademiska Hus går även in som prissponsor.

- Akademiska Hus jobbar på många olika sätt för mångfald och jämställdhet i branschen och jag ser detta som en viktigt symbolisk aktivitet som stärker allt annat vi gör. Helst skulle jag önska att den typen av utmärkelser inte behövdes men vi har mycket kvar att göra i branschen och det här är ett bra sätt att synliggöra goda förebilder — något som vi gärna bidrar till, fortsätter Kerstin Lindberg Göransson.

Du kan även redan nu anmäla dig till seminariet Fastighetskvinnan. Det gör du här!FAKTA/Tidigare vinnare i Årets Unga Fastighetskvinna:

2014: Julie Lam, projektutvecklare på Peab. Övriga finalister var Helena Ekman, Diligentia och Therese Rattik, Areim.

2015: Cecilia Vestin, affärsansvarig för Newsecs Alectauppdrag i Stockholm. Övriga finalister var Farnaz Mortazavi, Fasticon Kompetens och Linda Eriksson, Hemfosa.

2016: Sima Ghaemi, affärsutvecklare på Skanska Fastigheter Stockholm. Övriga finalister var Samira Mchaiter, Rikshem och Anna Wingqvist, Skanska.

2017: Pegah Abedini, transaktionsrådgivare på Nordier. Övriga finalister var Olivia Eldh, Forsen och Linda Bernheden, Einar Mattsson Byggnads AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 2 september, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

GRUPPRABATT:
 Till och med 30 juli kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY