Image

Hon vann Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Sima Ghaemi, affärsutvecklare på Skanska, vann Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Hon kommer nu att få åka till det stora fastighetseventet Crew Network Convention i New York i mitten av oktober. - Helt fantastiskt, jublade Sima Ghaemi, 27.
Publicerad den 1 September 2016

Newsec är ny prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna och Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management i Sverige, berättade under prisutdelningsceremonin om priset.

Det fyra dagar långa eventet Crew Network Convention i New York anses vara en av de främsta nätverkshändelserna i fastighetsvärlden. Här får Sima Ghaemi chansen att utöka sitt nätverk, höra det senaste om vad som händer inom kommersiella fastigheter på den amerikanska marknaden och se några av de mest innovativa lokalerna i världen.

- Jag vågade inte hoppas på att vinna, de andra finalisterna är verkligen duktiga och kompetenta. Det ska verkligen bli superkul, sa Sima Ghaemi.

Du har inget annat inbokat den 19-22 oktober?
- Nej, nej, nej.

Har du varit i New York tidigare?
- Ja, en gång, när jag hälsade på en kompis för många år sen. Det här blir ju något helt annat…

Motiveringen från juryn – Agneta Jacobsson, Kerstin Lindberg Göransson, och Kristina Alvendal – lyder:

”Årets unga fastighetskvinna har en stark personlighet som kombineras med en subtil ödmjukhet. Möjligheten att lära och pröva nya saker är viktigt för henne. Med stort driv blir hon ofta en naturlig ledare som lätt får andra entusiastiska. Hon är lösningsorienterad, inte rädd för att själv stoppa händerna i myllan och hittar på så sätt gärna nya vägar för att lösa de utmaningar som hon, så gärna, antar. Respekt för andra är en viktig värdegrund och hon är lyhörd för andras åsikter. Hon inser att för att lyckas så måste man ibland misslyckas. Årets unga fastighetskvinna vill se tydliga resultat som konsekvens av sina beslut. Hon ser laget men betonar vikten av att också hela tiden se individen, för att bli en bra ledare och bygga teamet.”

Läs mer om Sima Ghaemi här.
Andrapristagare i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna blev Samira Mchaiter på Rikshem och Anna Wingqvist på Skanska.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY