Image
Charlotte Vikström
Charlotte Vikström Bild: Castellum

Vad ska vi ha kontoret till i framtiden?

Fastighetskvinnan Cellkontor, öppna landskap, aktivitetsbaserat, co-working, hemmakontor, caféjobbande, mötesplats, varumärke, lounge, skyltläge eller pingisrum. Vad ett kontor är, innehåller och används till är numera långt ifrån självklart. Charlotte Vikström, kontorsexpert på Castellum, resonerar om kontoret och dess framtid på seminariet Fastighetskvinnan den 5 september. Säkra din plats nu – anmälan stänger på torsdag!
Publicerad den 24 Augusti 2018

När samhället och vårt arbetsliv förändras snabbt av digitalisering, gig-ekonomi och nya affärsmodeller gäller det för fastighetsägarna att hänga med och helst ligga i framkant när det handlar om kontorsutveckling. Behöver vi kontor i framtiden? Och i så fall: Till vad?

Missa inte Charlotte Vikströms kontorsspaning på Grand Hotel den 5 september.

Fastighetskvinnan är branschens ledande inspirationsseminarium. Unikt för seminariet är att 90 procent av talarna är kvinnor. Män är med när det pratas om jämställdhet och mångfald.

Du ser programmet här och du anmäler dig här. Anmälan stänger på torsdag, den 30 augusti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige