Image
Mook Changrachang vann förra årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna. Nominera din favorit till det åtråvärda priset senast den 28 juni i år.
Mook Changrachang vann förra årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna. Nominera din favorit till det åtråvärda priset senast den 28 juni i år. Bild: Axel Ohlsson

Årets Unga Fastighetskvinna – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Om två veckor i dag, den 28 juni, stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2024. Missa inte att nominera din favorit, eller dig själv, till det prestigefyllda priset.
Publicerad den 14 Juni 2024

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna, max 35 år, som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Förra året vann Mook Changrachang, energistrateg på Bonnier Fastigheter.

Jury i årets upplaga är:
* Kristina Alvendal (ordf.)
* Biljana Pehrsson
* Johanna Skogestig
Efter den 28 juni går juryn igenom nomineringarna, kontaktar ett antal personer och utser tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 5 september där prisutdelningen äger rum.

Du läser mer om utmärkelsen och de tidigare vinnarna på den här länken.
Och här kan du nominera din favorit – eller dig själv.
Sista dagen för nomineringar är fredag den 28 juni.

Seminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar. De allra flesta talarna är kvinnor – män medverkar på scen när det handlar om jämställdhet och mångfald. Men självklart är män även välkomna i publiken. Du kan redan nu anmäla dig till seminariet, det gör du här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige