Image

Amanda Tevell är Årets Unga Fastighetskvinna 2024

Fastighetskvinnan Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory och vice vd Hifab Group, vinner den prestigefyllda utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2024. Hon vann utmärkelsen före finalisterna Matilda Olsson, CFO på SLP, och Lovisa Sörensson, transaktionschef på Sveafastigheter.
Publicerad den 5 September 2024

För elfte gången i ordningen utsågs Årets Unga Fastighetskvinna under seminariet Fastighetskvinnan. Vinnaren 2024 blev Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory och vice vd Hifab Group.

Hon vann utmärkelsen i tuff konkurrens med finalisterna Matilda Olsson, CFO på SLP, och Lovisa Sörensson, transaktionschef på Sveafastigheter.

Årets Unga Fastighetskvinna utsågs av en välmeriterad jury bestående av Kristina Alvendal (ordförande), Johanna Skogestig, vd för Vasakronan, och Biljana Pehrsson, vd för Jernhusen, med motiveringen:
"Årets Unga Fastighetskvinna har en vilja av stål. Tydlig och fokuserad med en entusiasm som smittar. När hon får ett uppdrag vänder hon minus till plus och ser till att verksamheten växer genom att knyta andra till sig och skapa mervärden.

Årets Unga Fastighetkvinna har näsa för affärer, vilket började redan under studietiden då hon startade företag. Hon klev tidigt in i chefsrollen och har redan hunnit bygga upp nya affärsområden inom flera företag.
Där komplexa regelverk och knepiga frågeställningar ofta är en utmaning bidrar årets unga fastighetskvinna till att göra det knepiga begripligt och affärsmässigt användbart. Hon ser att hållbarhet inte bara är en nödvändighet utan en affärsmöjlighet.

För årets unga fastighetskvinna finns bara en väg – framåt!

Årets Unga Fastighetskvinna är Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory och vice vd Hifab Group."


Det var en lycklig vinnare som tog emot priset i Vinterträdgården på Grand Hotel.
– Det känns jättebra. Jag känner mig så glad, säger hon.
Hur kändes det att höra juryns motivering?
– Det var jättefint. Det var kul att de lyfta fram affärsmässigheten och hur det kopplas med hållbarhetsfrågor – det kändes väldigt träffande.
Vad betyder den här utmärkelsen för i karriären framöver?
– Det betyder jättemycket. Det blir ytterligare ett erkännande att man är en del av branschen i stort och att man är med och påverkar. Det känns jättekul att få ett kvitto på det.
Sist men inte minst, hur ska du fira det här?
– Vi ska ha AW med lite vernissage på kontoret så jag ska ansluta dit och fira med mina kollegor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september 9.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen.

Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden. Alltså även män.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige