Image
Helena Stålnert blir moderator för seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Helena Stålnert blir moderator för seminariet Fastighetskvinnan 2014. Bild: Stålnert Kommunikation

Hon blir moderator på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Helena Stålnert blir moderator för eventet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 17 April 2014

Helena Stålnert har gedigen erfarenhet av media och näringsliv. Fram till 2005 var hon journalist, bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

Hon gick sedan över till näringslivet och blev kommunikationsdirektör på försvarsföretaget Saab och gick 2007 vidare till samma position på stålföretaget SSAB.
Nu driver hon det egna företaget Stålnert Kommunikation AB och arbetar bland annat med att hjälpa stora företag och organisationer med kommunikationsfrågor. Hon är också en erfaren moderator, speciellt inom näringsliv, ekonomi och politik.

- Hittills i år har det bland annat handlat det om den ekonomiska utvecklingen i Europa, medierelationer och hållbarhet. Jag ser fram emot att leda Fastighetskvinnan 2014, det är ett spännande initiativ och jag är övertygad om att det kommer att vara intressant för alla deltagare, säger Helena Stålnert.

- Att bara ha kvinnor på scenen är unikt, men inom fastighetsbranschen finns det ju flera kvinnliga tungviktare.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 hålls på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.
Det unika med seminariet är att samtliga talare är kvinnor.

Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium om den svenska kommersiella fastighetsbranschen, men seminariet handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen.

På specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om eventet. Här lägger vi upp nyheter om förberedelsearbetet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige