Image
Ingalill Berglund, Kerstin Lindberg Göransson, Biljana Pehrsson, Agneta Jacobsson, Anette Frumerie, Eva Landén, Åsa Henninge och Kristina Alvendal är klara. Nu kan du också anmäla dig till Fastighetskvinnan 2014.
Ingalill Berglund, Kerstin Lindberg Göransson, Biljana Pehrsson, Agneta Jacobsson, Anette Frumerie, Eva Landén, Åsa Henninge och Kristina Alvendal är klara. Nu kan du också anmäla dig till Fastighetskvinnan 2014.

Fastighetskvinnan – anmälan har öppnat

Fastighetskvinnan Du har väl skrivit in Fastighetskvinnan 2014 den 3 september i almanackan? Nu är det dags att anmäla sig – anmälningssidan har precis öppnat!
Publicerad den 8 April 2014

Fastighetskvinnan 2014 är ett heldagsseminarium som Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Det unika med seminariet är att alla talarna är kvinnor.

Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium men det behandlar också jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom näringslivet och framför allt i fastighetsbranschen.

Syftet med seminariet är att genomföra ett affärsseminarium av högsta klass, samtidigt som vi, genom att lyfta fram positiva förebilder, vill höja kvinnornas status i den fortfarande mansdominerade fastighetsbranschen.

Bland talarna återfinns bland andra Kungsledens vd Biljana Pehrsson, Atrium Ljungbergs vd Ingalill Berglund, Corems vd Eva Landén och Besqabs vd Anette Frumerie.

Under dagen delas också priset för den nya utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna ut. Vinnaren utses av en jury, bestående av DTZ:s vd Agneta Jacobsson, Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson och Stockholm City Airports vd Kristina Alvendal.

Nu har vi öppnat för anmälningar till seminariet Fastighetskvinnan 2014. Du klickar här för att komma till anmälningssidan på vår specialsajt för eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige