Image

Amelia Adamo klar för Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Medieprofilen Amelia Adamo är nu klar som talare på seminariet Fastighetskvinnan 2014. Hon kommer att diskutera jämställdhets- och mångfaldsfrågor i en panel, bestående av tre framgångsrika näringslivskvinnor.
Publicerad den 11 Juni 2014
Amelia Adamo diskuterar jämställdhet inom näringslivet på Fastighetskvinnan 2014. Bild: M-Magasin
Amelia Adamo diskuterar jämställdhet inom näringslivet på Fastighetskvinnan 2014.

Amelia Adamo är en av landets mest namnkunniga och framgångsrika personer inom den publicistiska världen. Under senare år har hon blivit känd för de stora magasinen som hon startat inom Bonnierkoncernen – Amelia, Tara och M-magasin.

Hon har under sin publicistiska karriär mottagit en mängd pris, bland annat har hon två gånger vunnit Stora Journalistpriset. Hon grundade år 2006 den så kallade Mappie-galan där priser delas ut till "Mogna Attraktiva Pionjärer".

Amelia Adamo har gjort sig känd som en stridbar person som ofta ger sig in i den offentliga debatten.

På seminariet Fastighetskvinnan 2014 kommer hon att diskutera jämställdhets- och mångfaldsfrågor i näringslivet och dela med sig av sina egna erfarenheter. Detta i en panel, bestående av tre framgångsrika näringslivskvinnor. Panelsamtalet leds av moderatorn Helena Stålnert.

Vi kommer inom kort att gå ut med vilka de två övriga kvinnorna i panelen är.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor. Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium, men det handlar också om jämställdhetsfrågor och om hur ökad jämställdhet och mångfald leder till en ökad lönsamhet för fastighetsföretagen.

Du läser mer om seminariet på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.

Här lägger vi löpande upp nyheter kring seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats. Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY