Image

Nu kan du nominera till Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Vem tycker du ska belönas med utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna? Nu kan du nominera din favorit – eller dig själv – till utmärkelsen som delas ut på seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 3 April 2014
DTZ:s vd Agneta Jacobsson leder juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna 2014. Bild: Torbjörn Persson
DTZ:s vd Agneta Jacobsson leder juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna 2014.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna under 40 år, som är en förebild i branschen och som har utmärkt sig på ett positivt sätt under året.
Vem tycker du ska har gjort sig förtjänt av utmärkelsen? Här kan du nominera din favorit.

Tre finalister kommer att utses av juryn, som består tre framstående kvinnor i fastighetsbranschen: DTZ:s vd Agneta Jacobsson (ordförande i juryn), Airport City Stockholms vd Kristina Alvendal och Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson.

De tre finalisterna bjuds in till seminariet, där de presenteras och intervjuas om sina verksamheter.

Juryn kommer sedan att dela ut priset till vinnaren.

- Jag har faktiskt redan fått in nomineringar via mejl. Vi kan konstatera att det finns ett stort intresse kring tävlingen, vilket är väldigt roligt, säger juryordföranden Agneta Jacobsson.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 genomförs på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Seminariet är delvis ett klassiskt affärsseminarium men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen.
På specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om seminariet. Här lägger vi löpande upp nyheter om seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige