Image

Annika Winsth klar för Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Nordeas chefekonom Annika Winsth är nu klar för seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 10 April 2014
Annika Winsth är klar för seminariet Fastighetskvinnan 2014. Bild: Nordea
Annika Winsth är klar för seminariet Fastighetskvinnan 2014.

Fastighetskvinnan 2014 är ett heldagsseminarium som Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Det unika med seminariet är att alla talarna är kvinnor.

Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium men det behandlar också jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom näringslivet och framför allt i fastighetsbranschen.
Nu är det klart att Annika Winsth, sedan 2008 chefekonom på Nordea, kommer till eventet.

Annika Winsth kommer att analysera det rådande ekonomiska läget på makronivå. Hur påverkar världsekonomin den svenska ekonomin och därmed den svenska fastighetsmarknaden? Hur kommer räntenivåerna att utvecklas framöver? Vilka orosmoln finns på den ekonomiska himlen i Sverige och världen?

På specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du följa arbetet inför seminariet Fastighetskvinnan 2014. Här lägger vi löpande upp nyheter och information allt eftersom pusselbitarna faller på plats.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 7 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige