Image
Juryn som ska utse Årets Unga Fastighetskvinna 2014: Kristina Alvendal, Agneta Jacobsson och Kerstin Lindberg Göransson.
Juryn som ska utse Årets Unga Fastighetskvinna 2014: Kristina Alvendal, Agneta Jacobsson och Kerstin Lindberg Göransson.

Årets Unga Fastighetskvinna: Juryn klar

Fastighetskvinnan Nu är juryn som ska utse Årets Unga Fastighetskvinna på seminariet Fastighetskvinnan 2014 klar.
Publicerad den 19 Mars 2014

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna är en ny utmärkelse som Fastighetssverige instiftar i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014.

Utmärkelsen går till en kvinna under 40 år som är en förebild i branschen och som under det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Vinnaren kommer att utses av en jury, bestående av tre framstående kvinnor i och kring fastighetsbranschen.

I förra veckan kunde ni läsa att Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige, är ordförande i juryn.

De övriga jurymedlemmarna är nu utsedda: Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson och Airport City Stockholms vd Kristina Alvendal.

- Fastighetskvinnan och utmärkelsen är bra initiativ för att uppmärksamma goda insatser och engagerade kvinnor, säger Kristina Alvendal.

Alvendal var från 2008 och fram till valet 2010 stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd och hon har också varit talesperson för Moderaterna i jämställdhetsfrågor.

- När det gäller jämställdheten så har politiken kommit mycket längre än näringslivet, där blev det snabbt en hygienfaktor. Det går trögare i näringslivet, inte minst i fastighetsbranschen, även om vi är på rätt väg. En mix av erfarenheter, kön och ålder är alltid bäst för affärerna. Branschen växer och i kombination med en del pensionsavgångar så kan vi se att fler unga kvinnor kommer in i branschen, säger Kristina Alvendal.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.
www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om eventet.

Här lägger vi fortlöpande upp nyheter om seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats. Här kommer du om ett tag också att kunna nominera personer som du tycker har gjort sig förtjänta av utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2014.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige