Image

Nästa kvinnliga börs-vd (?) klar för Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Sedan tidigare är det klart att de tre kvinnliga börs-vd:arna Ingalill Berglund, Eva Landén och Biljana Pehrsson kommer till seminariet Fastighetskvinnan 2014. Nu har vi också bokat in Besqabs vd Anette Frumerie – som med stor sannolikhet är vår nästa kvinnliga börs-vd.
Publicerad den 1 April 2014
Anette Frumerie. Bild: Pixprovider/David Schmidt
Anette Frumerie.

Fastighetskvinnan 2014 arrangeras av Fastighetssverige, tillsammans med systermagasinet Lokalnytt. Det äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.
Det unika med seminariet är att alla talarna är kvinnor.

Det är delvis ett traditionellt business-seminarium, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen.

Nu är det klart att Anette Frumerie blir en av talarna. Hon rekryterades som vd för Besqab i slutet av 2012 med uppdraget att göra bolaget börsfähigt.

Sedan dess har Besqab renodlats och fokuserar nu helt på utveckling av bostäder och äldreboenden i Stockholmsområdet.

Planen är att Anette Frumerie – som har arbetat med bostadsutveckling i 20 år – ska berätta om bolagets väg till börsen och om sin syn på marknaden för bostadsutveckling i Stockholm. Fast om Besqab redan den 3 september har tagit plats på börsen flyttar vi in Frumerie i börs-vd-panelen…

- Vi arbetar för att bolaget ska bli börsfähigt, och jag ser fram emot att delta i det här eventet, säger Anette Frumerie.

På specialsajten fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om eventet Fastighetskvinnan 2014. Här lägger vi fortlöpande upp nyheter om förberedelsearbetet inför eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige