Image

Nästa kvinnliga börs-vd (?) klar för Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Sedan tidigare är det klart att de tre kvinnliga börs-vd:arna Ingalill Berglund, Eva Landén och Biljana Pehrsson kommer till seminariet Fastighetskvinnan 2014. Nu har vi också bokat in Besqabs vd Anette Frumerie – som med stor sannolikhet är vår nästa kvinnliga börs-vd.
Publicerad den 1 April 2014
Anette Frumerie. Bild: Pixprovider/David Schmidt
Anette Frumerie.

Fastighetskvinnan 2014 arrangeras av Fastighetssverige, tillsammans med systermagasinet Lokalnytt. Det äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.
Det unika med seminariet är att alla talarna är kvinnor.

Det är delvis ett traditionellt business-seminarium, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen.

Nu är det klart att Anette Frumerie blir en av talarna. Hon rekryterades som vd för Besqab i slutet av 2012 med uppdraget att göra bolaget börsfähigt.

Sedan dess har Besqab renodlats och fokuserar nu helt på utveckling av bostäder och äldreboenden i Stockholmsområdet.

Planen är att Anette Frumerie – som har arbetat med bostadsutveckling i 20 år – ska berätta om bolagets väg till börsen och om sin syn på marknaden för bostadsutveckling i Stockholm. Fast om Besqab redan den 3 september har tagit plats på börsen flyttar vi in Frumerie i börs-vd-panelen…

- Vi arbetar för att bolaget ska bli börsfähigt, och jag ser fram emot att delta i det här eventet, säger Anette Frumerie.

På specialsajten fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om eventet Fastighetskvinnan 2014. Här lägger vi fortlöpande upp nyheter om förberedelsearbetet inför eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY