Image

Årets Unga Fastighetskvinna: Halvvägs i nomineringsprocessen

Fastighetskvinnan Nu har ni ungefär en månad på er att nominera era favoriter till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. - Vi har fått in många intressanta nomineringar, det märks att utmärkelsen och eventet Fastighetskvinnan 2014 har blivit en snackis i branschen, säger Agneta Jacobsson, ordförande i juryn.
Publicerad den 9 Maj 2014
Agneta Jacobsson. Bild: Torbjörn Persson
Agneta Jacobsson.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna under 40 år, som är en förebild i branschen och som har utmärkt sig på ett positivt sätt under året.

Tre finalister kommer att utses av juryn, som består tre framstående kvinnor i fastighetsbranschen: DTZ:s vd Agneta Jacobsson (ordförande i juryn), Airport City Stockholms vd Kristina Alvendal och Akademiska Hus vd Kerstin Lindberg Göransson.

De tre finalisterna bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan 2014 på Grand Hotel den 3 september, där de presenteras och intervjuas om sina verksamheter, varefter juryn delar ut priset till vinnaren.

Fram till den 10 juni kan du nominera din favorit till utmärkelsen här.

- Vi har fått in nomineringar som gäller kvinnor i flera olika skikt, både toppchefer och intressanta framtidsnamn. Det är väldigt roligt, säger Agneta Jacobsson.

Seminariet Fastighetskvinnan är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Seminariet är delvis ett klassiskt affärsseminarium men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen.
På specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om seminariet. Här lägger vi löpande upp nyheter om seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige