Image

Här är kontorspanelens framtidsområden i Göteborg

Event En kvalificerad panel diskuterade Göteborgs kontorsmarknad på Lokalmarknadsdagen. De gav också sin syn på områdena med mest utvecklingspotential jämfört med nuläget.
Publicerad den 25 September 2013
Sven Fraenkel, Åsa Henninge, Peder Wahlgren och Alexander Steen. Sven Fraenkel, Åsa Henninge, Peder Wahlgren och Alexander Steen.

Sven Fraenkel, Göteborgs Lokallots:

- Runt Järntorget bort mot Stenpiren, det kan bli ett nytt Akers Brygga.

Åsa Henninge, NAI Svefa:

- Jag har två svar: Runt centralstationen och i Gamlestaden. Det finns en stor uppsida i beståndet där när resecentrumet är på plats.

Peder Wahlgren, Wallenstam:

- På kort sikt längs Mölndalsån och på längre sikt runt centralstationen.

Alexander Steen, Catella:

- Jag tror på Rosenlund och Skeppsbrokajen. Det blir ett lyft på sikt när centrum knyts ihop med Linnéstaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige