Image
Lokalmarknadsdagen
Den 21 augusti samlas Göteborgsbranschen på Radisson Blu Scandinavia för det klassiska fastighetsseminariet Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Kickstarta fastighetshösten 2024 med branschkollegorna på klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen.


Det finns pengar att tjäna på driftkostnad – inte bara genom att man får ner energiförbrukningen, menar Peter Lindström.

Systematiskt energiarbete ökar fastighetsvärdet

Energi/miljö Höga energipriser och ökade finansieringskostnader möts bäst med ett systematiskt energiarbete och nya smarta energilösningar. Det menar Peter Lindström, affärsomådeschef för energi och automation på Axcell Fastighetspartner, som hävdar att en förbättrad energiprestanda, förutom att vara bra för klimatet, också ökar fastighetsvärdet.
– Byggnader är ju väldigt komplexa klimatsystem.


Cecilia Fasth.

"Vill inte köpa någonting förrän priserna är justerade till rätt nivå – tycker inte att vi är där ännu"

Transaktioner Efter ett 2023 med en avvaktande transaktionsmarknad hoppas Stena Fastigheters vd Cecilia Fasth på fler inom ett visst segment under 2024 – men ser inte marknaden som mogen för det än.


Lokalmarknadsdagen
Nästa torsdag är det dags för klassiska Lokalmarknadsdagen. Anmälan stänger i dag - så säkra din plats nu!

Lokalmarknadsdagen: I dag stänger anmälan – se hela programmet och alla talarna här

Lokalmarknadsdagen Nästa torsdag är det dags att kickstarta fastighetsåret 2024 på Lokalmarknadsdagen tillsammans med branschkollegorna . Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu.


Lokalmarknadsdagen
Anna Graaf, Björn Siesjö, Christina Kämpe, Hans Wallenstam, Magnus Månsson och Åsa Henninge deltar i en framåtblickande och interaktiv programpunkt på Lokalmarknadsdagen den 18 januari.

Lokalmarknadsdagen: Interaktiv framtidspanel – Göteborg 2050

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får du bland annat vara delaktig i en interaktiv programpunkt där några av stadens stadsutvecklingsprofiler medverkar. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa fredag.


Lokalmarknadsdagen
Marcus Sandahl, Phipip Kouvatsis och Susanne Gunnå möter du på Lokalmarknadsdagen den 18 januari på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen: Friheten och utmaningarna i att starta eget

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får du bland annat lyssna till en inspirerande trio om hur det var att gå från anställning till att starta egen verksamhet.


Lokalmarknadsdagen
Jessica Löfström.

Lokalmarknadsdagen: Arbetslivskriminalitet – så här skyddar du din verksamhet

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får du bland annat lyssna till Jessica Löfström i en föreläsning om arbetslivskriminalitet och vad du behöver göra för att skydda din verksamhet.


Lokalmarknadsdagen
Ola Serneke.

Lokalmarknadsdagen: Serneke efter Doxa-inträdet – så ser planerna ut

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen möter du bland annat Ola Serneke i en intervju om planerna efter Doxas inträde.


Lokalmarknadsdagen
Cecilia Fasth, Örjan Rystedt och Johanna Hult Rentsch medverkar på klassiska Lokalmarknadsdagen den 18 januari på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen: Stadens fastighetsjättar om marknadsläget

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen möter du företrädare för tre av stadens största fastighetsbolag i ett samtal om marknadsläget och deras respektive planer för kommande år.


Lokalmarknadsdagen
Torsten Jansson medverkar i en exklusiv intervju på Lokalmarknadsdagen den 18 januari på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen: Torsten Jansson i exklusiv intervju

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen möter du en av landets mest intressanta näringslivsprofiler, Torsten Jansson, i en intervju om resan från källarlokalen i Dingle till att driva ett multinationellt bolag.


Lokalmarknadsdagen
Peter Warda, Mattias Persson och Thomas Persson står för tre tunga analyser som inledning på den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen den 18 januari på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen: Triss i tunga analyser inleder klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Dagen inleds med tre tunga analyser som kommer ge dig full koll på nuläge samt hur du ska agera framåt.


Lokalmarknadsdagen
Den 18 januari kickstartar branschen fastighetsåret 2024 på Lokalmarknadsdagen på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen: Kickstarta fastighetsåret 2024 med branschkollegorna på klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Den 18 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen.


Lokalmarknadsdagen
Idag stänger anmälan till höstens stora fastighetsevent i Göteborg; klassiska Lokalmarknadsdagen. Säkra din plats nu.

Lokalmarknadsdagen: I dag stänger anmälan – se hela programmet och alla talarna här

Lokalmarknadsdagen Host Nästa torsdag är det dags att kickstarta fastighetshösten på Lokalmarknadsdagen tillsammans med branschkollegorna på Jacy´z nyöppnade Big Stage. Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu.


Lokalmarknadsdagen
Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet.

Lokalmarknadsdagen: En magisk avslutning

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. Och den här gången blir den en riktigt magisk avslutning på seminariet.


Lokalmarknadsdagen
Johanna Hult Rentsch efterträder P-G Persson som vd för Platzer.

Lokalmarknadsdagen: Hult Rentsch i intervju om nya vd-uppdraget

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna möter vi Johanna Hult Rentsch, Platzers nya vd.


Lokalmarknadsdagen
Joakim Kaminsky berättar om ett framgångsrikt återbruksprojekt på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Prisbelönt projekt där all inredning återbrukades

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna får vi höra om ett prisbelönt renoveringsprojekt där all inredning och många byggnadsdelar återbrukades.


Lokalmarknadsdagen
Jakob Nilsson, Kristina Pettersson Post och Tommy Fritz resonerar kring investeringsläget på höstens branschträff för Göteborgsbranschen: Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Stadens aktörer om investeringsläget – gasa eller bromsa?

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna får vi höra tre aktörer om deras syn på investeringsläget i staden, samt deras planer framöver.


Lokalmarknadsdagen
Anna K. Johansson, Bo Törnvist och Mickey Hondo resonerar kring läget för handeln och handelsfastigheter i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Så här ska handeln i Göteborg klara en kris till

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna resonerar en trio experter på området nuläge och framtid för handelsmarknaden i staden.


Lokalmarknadsdagen
Pontus och Camilla Algebäck.

Algebäck Group: "Kunderna ska känna att de kan släppa tyngden från sina axlar"

Lokalmarknadsdagen Host Algebäck Group är en av Fastighetssveriges partners när Lokalmarknadsdagen rivstartar fastighetssäsongen i augusti. Algebäck ser fram emot att knyta ytterligare kontakter för att förenkla företags vardag. Till Fastighetssverige berättar Camilla och Pontus Algebäck hur.


Lokalmarknadsdagen
Daniel Stenbäck, Jimmy Olsson och Thomas Jakobsson diskuterar hotellmarknaden i Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Hotellmarknaden i Göteborg – Sveriges eventstad nummer ett

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna resonerar en trio experter på området nuläge och framtid för hotellmarknaden i staden som gör anspråk på att vara Sveriges eventstad nummer ett.