Image

Succé för Lokalmarknadsdagen

Event Stora delar av Göteborgs fastighetsbransch var på plats när Fastighetssverige och Lokalnytt tillsammans med Business Region Göteborg genomförde Lokalmarknadsdagen på onsdagen. 400 besökare fick lyssna på allt från bostadsminister Stefan Attefall till en bejublad stand up-show med en av stadens tyngsta fastighetsprofiler. Se bilderna från Lokalmarknadsdagen här.
Publicerad den 25 September 2013

- Det här blev precis så bra som vi hade hoppats. 400 besökare och ett superintressant program och jag har bara hört positiva synpunkter på arrangemanget. Det känns att vi har utvecklat Lokalmarknadsdagen mycket sedan förra året. Det är en helt annan inramning i år med flera starka partners som sätter sin prägel på eventet. Att vi utökade till en heldag med ett branschmingel som avslutning blev verkligen en succé, säger Fastighetssveriges grundare och vd Rolf Andersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Oppositionen vill skynda på arbetet för en ny curlinghall i Göteborg

Bygg/Arkitektur Den nuvarande hallen på Lindholmen bedöms vara för liten för Göteborgs curlingklubb som nu vill hitta ny mark för att uppföra en större hall. Svenska Curlingförbundet och Sveriges Olympiska kommitté har inkommit med en skrivelse till kommunstyrelsen där de hoppas att kommunen finner vägar att bistå curlingklubbens planer via någon form av lösning när det gäller markfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige