Image

Svenska Bostadsfonden köper mer i Laholm

Transaktioner Svenska Bostadsfonden har köpt och tillträtt fastigheterna Abborren 11, Jungfrun 2 och Kräftan 22 i Laholm.
Publicerad den 17 Oktober 2013
Lars Swahn. Bild: Svenska Bostadsfonden
Lars Swahn.

Fastigheterna består av 29 lägenheter och har en total yta om 2 010 kvadratmeter varav 1 850 kvadratmeter är bostadsyta.

Säljare är Nemea Fastigheter och affären, som är genomförd i bolagsform, berör Svenska Bostadsfonden 11 AB. Legal rådgivare i affären var Bergman & Eek Advokat AB.

- Genom detta förvärv ökar vi vårt innehav i Laholm till cirka 150 lägenheter. Dessa fastigheter är väl belägna i de centrala och äldsta delarna av Laholm. Säljaren överlämnar väl underhållna fastigheter till oss som vi ser fram emot att förvalta, säger Lars Swahn, vd på Svenska Bostadsfonden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY