Image

Svenska Bostadsfonden köper mer i Laholm

Transaktioner Svenska Bostadsfonden har köpt och tillträtt fastigheterna Abborren 11, Jungfrun 2 och Kräftan 22 i Laholm.
Publicerad den 17 Oktober 2013
Lars Swahn. Bild: Svenska Bostadsfonden
Lars Swahn.

Fastigheterna består av 29 lägenheter och har en total yta om 2 010 kvadratmeter varav 1 850 kvadratmeter är bostadsyta.

Säljare är Nemea Fastigheter och affären, som är genomförd i bolagsform, berör Svenska Bostadsfonden 11 AB. Legal rådgivare i affären var Bergman & Eek Advokat AB.

- Genom detta förvärv ökar vi vårt innehav i Laholm till cirka 150 lägenheter. Dessa fastigheter är väl belägna i de centrala och äldsta delarna av Laholm. Säljaren överlämnar väl underhållna fastigheter till oss som vi ser fram emot att förvalta, säger Lars Swahn, vd på Svenska Bostadsfonden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY