Image

52 procents avkastning för Svenska Bostadsfondens första fond

Bolag Svenska Bostadsfonden 1 har nu sålt av sina fastigheter och är inne i den sista avslutningsfasen innan resterande kapital och vinst betalas ut till fondens delägare vilket sker i början av juni. Den beräknade totalavkastningen för fonden blev 52 procent.
Publicerad den 22 Maj 2013
Lars Swahn. Bild: Svenska Bostadsfonden
Lars Swahn.

Fonden startades 2005.

– Att kunna leverera en totalavkastning på 52 procent under den tid som fonden har varit aktiv är en stor framgång både för Svenska Bostadsfonden och svenska hyresfastigheter som investeringsform. Jag hoppas att alla investerare är nöjda och att de vill fortsätta att investera med oss även i framtiden, säger Svenska Bostadsfondens vd Lars Swahn.

Arbetet med exit för Svenska Bostadsfonden 2-4 fortgår och beräknas vara klart under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige