Image

Svenska Bostadsfonden köper i Skövde

Transaktioner Svenska Bostadsfonden har köpt och tillträtt fastigheterna Barrskogen 17, Barrskogen 18 och Lövskogen 1. Fastigheterna består av 81 lägenheter och har en total yta om 5 589 kvadratmeter varav 5 008 kvadratmeter är bostadsyta.
Publicerad den 2 December 2013
Lars Swahn. Bild: Svenska Bostadsfonden
Lars Swahn.

Säljare är Kapellet Fastighets AB och affären, som är genomförd i bolagsform, berör Svenska Bostadsfonden 11 AB. Legal rådgivare i affären var Bergman & Eek Advokat AB.

- Förvärvet är vårt första i Skövde och även i Västra Götaland. Vi ser fram emot att denna investering öppnar upp för ytterligare expansion i länet. Säljaren överlämnar väl underhållna fastigheter till oss som vi ser fram emot att förvalta, säger Lars Swahn, vd för Svenska Bostadsfonden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY