Image

Fastighetsmarknadsdagen Borås - 29 maj 2024

Branschens mötesplats i Borås!

Onsdag 29 maj 2024

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Borås stad.


Marike Wolter, näringslivschef, Borås stad, Mattias Persson, chefekonom, Swedbank, Rasmus Siklander, fastighetsvärderare, Savills, Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter, Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska, Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad, Jessica Löfström, vd/grundare, Ansvar & Säkerhet, Lisa Anger, CDO, Semrén & Månsson, Mariette Hilmersson</strong>, vd, Willhem, Anna Hedendahl, projektledare Viskans Park, Borås stad, Anton Strid, stadsträdgårdsmästare, Borås stad, Åsa Qvist Ek, näringslivschef, Marks kommun, Morgan Fihn, näringslivschef, Fokus Herrljunga, Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, Svenljunga kommun, Joakim Kaminsky, grundare, Kaminsky Arkitektur, Joakim Hedin, fastighetsentreprenör/grundare, Bockasjö, Helena Ruderfors (C), kommunalråd, Borås stad, Christina Heikel, stadsutvecklingsansvarig, Västsvenska Handelskammaren, Anna Mattsson, etableringsansvarig, Borås stad och Stefan Andreasson, klubbchef, IF Elfsborg.
Moderator är Erik Blix.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Här är alla talare – anmälan stänger i dag

Fastighetsmarknadsdagen Borås I dag stänger anmälan till årets mötesplats i Sjuhärad: Fastighetsmarknadsdagen Borås nu på onsdag den 29 maj på Borås Kongress.Åsa Qvist Ek, näringslivschef i Marks kommun, Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, i Svenljunga kommun och Morgan Fihn, näringslivschef i Fokus Herrljunga diskuterar attraktiviteten för Sjuhäradskommunerna i tuffare tider.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Sjuhäradskommunerna – attraktivare i tuffare tider?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om en knapp vecka, nästa onsdag den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får bland mycket annat möta tre företrädare för tre Sjuhäradskommuner i ett samtal om attraktiviteten och framtidsutsikterna. Anmälan stänger i morgon fredag, säkra din plats i dag!


Anna Mattsson, Christina Heikel, Helena Ruderfors och Joakim Hedin utgör framtidspanelen på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 29 maj. Anmälan stänger i övermorgon fredag, säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Interaktiv publikpunkt – här är Borås-visionerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om en vecka i dag, nästa onsdag den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får publiken vara med och skapa innehållet i en interaktiv programpunkt med ett antal kunniga och engagerade personer med koll på Borås framtid – Borås 2050, här är visionerna.Jessica Löfström.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Arbetslivskriminalitet – så här skyddar du din verksamhet

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om drygt två veckor, den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat föredrag om hur arbetslivskriminalitet hindrar hållbar utveckling samt hur du skyddar din verksamhet.


Joakim Kaminsky.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så minskas utsläppen – med cirkulära designmetoder

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om tre veckor, den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat föredrag om hur man drastiskt kan minska byggnaders koldioxidavtryck genom cirkulära designmetoder. Föredragshållare är Joakim Kaminsky, grundare av Kaminsky Arkitektur.Lisa Anger pratar om hur AI påverkar branschen på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: AI förändrar hela spelplanen för branschen – så här förbereder du dig

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat föredrag om hur AI just nu förändrar branschen i grunden, och hur du förbereder dig på bästa sätt. Föredragshållare är Lisa Anger, CDO på Semrén &amp; Månsson.


Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska, Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter och Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad möts i ett panelsamtal om investeringsläget i Boråsregionen den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Investeringsläge och affärsmöjligheter i Sjuhäradsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en kunnig panel som resonerar kring affärsmöjligheter och investeringsläget i Sjuhäradsregionen.Elfsborgs klubbchef sedan 1999, Stefan Andreasson, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stefan Andreasson – om den långa Elfsborgs-resan och planerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till fotbollsprofilen och Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson om hur han byggt upp Boråsklubben till en maktfaktor i svensk fotboll och hans syn på ledarskap samt höra om planerna framåt.


Swedbanks chefsekonom Mattias Persson och Rasmus Siklander från Savills står för två tunga analyser som inledning på årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Dagen inleds med två tunga analyspass där vi får verktygen för att fatta kloka affärsbeslut nu och framåt.Richard Mattsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stadsarkitekten presenterar framtidsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat lyssna till stadens stadsarkitekt Richard Mattsson som presenterar framtidsplanerna för Borås.


Mariette Hilmersson, vd för Willhem, intervjuas om vd-rollen och Boråsplanerna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Hilmersson om vd-uppdraget och Boråsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat möta Willhems vd Mariette Hilmersson i en intervju om planerna i Sjuhärad och vd-rollen.Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partner: