Image

Fastighetsmarknadsdagen Borås - 29 maj 2024

Branschens mötesplats i Borås!

Onsdag 29 maj 2024

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Borås stad.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Mariette Hilmersson

Mariette Hilmersson

Mariette Hilmersson är sedan 2023 vd för Willhem. Hon kom då närmast från vd-tjänsten på Castellum Väst, innan dess var hon vd på Framtiden – Göteborgs stads moderbolag för de kommunala bostadsbolagen. Hon har även haft flera ledande tjänster inom Göteborgs stad, bland annat som koordinator för stora stadsutvecklingsprojekt och jurist/förhandlare på Fastighetskontoret. Hon är i botten jurist från Handelshögskolan i Göteborg.
Jessica Löfström

Jessica Löfström

Jessica Löfström är ordförande och vd för Ansvar & Säkerhet som hon grundade hösten 2020. Hon har också grundat bolaget ExpanderaMera AB samt är grundare, initiativtagare och ordförande för nätverket 17.
Hon är också medaljör av Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj. Hon har fått SvD:s utmärkelse "årets affärsbragd" utdelat av prinsen samt är vinnare av Stora Säkerhetspriset.
Mattias Persson

Mattias Persson

Mattias Persson är chefekonom och global chef för makroanalys på Swedbank sedan 2020. Han har tidigare arbetat på Riksgälden, Nordea samt Riksbanken.
Erik Blix, moderator

Erik Blix, moderator

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Erik Blix är en uppskattad och frekvent använd moderator på Fastighetssveriges/Lokalnytts seminarium.
Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Joakim Hedin

Joakim Hedin

Joakim Hedin är tidigare vd och grundare av logistikfastighetsbolaget Bockasjö, som nu är sålt till Catena. Startskottet för bolaget, som har sitt säte i Borås, var förvärvet av postterminalen vid Bockasjögatan 2004. I dag är Bockasjö ett av Sveriges ledande logistikfastighetsbolag. Innan han började med fastigheter handlade Joakim Hedin bland annat med filmrättigheter i USA och han har även varit vd och huvudägare för Independent Media Group, som då var noterat på Stockholmsbörsen.
Rasmus Siklander

Rasmus Siklander

Rasmus Siklander har jobbat som fastighetsvärderare på Savills sedan 2023. Han har tidigare haft liknande positioner på Newsec och Croisette Real Estate Partner. Han innehar en civilingenjörsexampen på KTH. Ursprungligen kommer Siklander från Borås.
Oskar Malmén

Oskar Malmén

Oskar Malmén har varit vd på Cernera Fastigheter sedan april 2023 efter att ha verkat i bolaget i två år som affärsutvecklingschef. Han har en bakgrund som Investment Manager på Uddetorp Invest och jobbat med private banking på Sparbanken Sjuhärad. Malmén har en Magisterexamen på Master of business and economics på Högskolan i Borås.
Marike Wolter

Marike Wolter

Marike Wolter är sedan 2024 Borås stads näringslivschef. Hon kom närmast från samma befattning i Partille kommun.
Christina Heikel

Christina Heikel

Christina Heikel är sedan den 23 januari 2023 ansvarig Stadsutveckling på Västsvenska Handelskammaren. Hon var dessförinnan näringspolitiskt ansvarig för Fastighetsägarna i Göteborg.
Hon är också ordförande för Fastighetsakademin, ledamot i Göteborg Citysamverkan och har tidigare bland annat varit ordförande för Innerstaden Göteborg. Christina Heikel är utbildad vid Handelshögskolan i Göteborg.
Helena Ruderfors

Helena Ruderfors

Helena Ruderfors arbetar som politisk sekreterare för Centerpartiet i Borås stad. Hon har tidigare varit HR-ansvarig på SID Group och nämndsordförande i Värnamo kommun.
Aila Hirvonen Bremefors

Aila Hirvonen Bremefors

Aila Hirvonen Bremefors är affärsutvecklingschef för Kommersiell Projektutveckling på Skanska i Göteborg och Västsverige. Hon har flerårig erfarenhet av att leda verksamheter i samhällsbyggnadsbranschen inom både privat och offentlig sektor. Aila Hirvonen Bremefors är en arkitekt inriktad på stadsutvecklingsfrågor. Hon har tidigare jobbat som affärsområdeschef för stadsutveckling på Tengbom arkitekter, Stadsarkitekt, Plan- & Bygglovschef och Marknadschef. Hon har också varit årets inspirationsföreläsare för flera aktörer och myndigheter, och hon har en stor passion för hållbar stadsutveckling.
Richard Mattsson

Richard Mattsson

Richard Mattsson är stadsarkitekt i Borås stad med fokus på att få olika stadsdelar att ”hänga samman” på ett bättre sätt. Dessförinnan arbetade han med kommunens översiktliga planering. Han har även arbetat i 15 år på den privata sidan, för Arkitektfirman Contekton Architects och Planners. Till stor del handlade arbetet om visioner för större stadsdelar och bostadsområden i främst västra Sverige. Projekten spände från skyskrapor ner till små fabriksbyggda bostadsmoduler och studentboenden.
Lisa Anger

Lisa Anger

Lisa Anger är CDO på Semrén & Månsson sedan 2022. Innan dess var hon Director of PropTech and Digital Strategy på Croisette Real Estate Partner. Hon har tidigare arbetat på bland annat AFRY som Head of Digitalisation and Leadership, samt Sweco Architects. Lisa är medlem i MERC Talangnätverk och styrelseledamot i Tosocial.
Åsa Qvist Ek

Åsa Qvist Ek

Åsa Qvist Ek är näringsliv- och hållbarhetschef samt biträdande förvaltningschef i Marks kommun sedan 2023. Innan dess var hon näringslivschef i Lerums kommun.
Anna Mattsson

Anna Mattsson

Anna Mattsson är digital näringslivsutvecklare på Borås Stad och ansvarar för etableringar, mark och lokaler på industrimark. Arbetar med framtidens handel, E-handelsstaden, lotsfunktion, omvärldsanalys och digitalisering.
Morgan Fihn

Morgan Fihn

Morgan Fihn är näringslivschef i Herrljunga kommun, Fokus Herrljunga AB. Han har tidigare erfarenhet inom ledarskap och marknadsföring, bland annat på RA Golv och Herrljunga Terrazzo samt Business Development Manager på VårgårdaHus.
Fredrik Dahl

Fredrik Dahl

Fredrik Dahl är sedan 2017 näringslivsstrateg i Svenljunga kommun och ansvarar för etableringar och övriga utvecklingsfrågor kopplade till näringslivet. Han har tidigare varit ansvarig för turism och landsbygdsfrågor.

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partner: