Image

Fastighetsmarknadsdagen Borås - 7 oktober 2021

7 oktober 2021

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen.


Medverkande presenteras löpande!

Erik Blix, moderator

Erik Blix, moderator

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Erik Blix är en uppskattad och frekvent använd moderator på Fastighetssveriges/Lokalnytts seminarium.
Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Michael Berglin

Michael Berglin

Michael Berglin är vd för Serneke sedan februari 2021. Han var tidigare vice vd och har varit på Serneke sedan 2012.
Malin Engelbrecht

Malin Engelbrecht

Malin Engelbrecht är projektchef för strategiska initiativ på Castellum och fokuserar i sin roll på bolagets innovationsarbete och utvecklingen av Castellums kunderbjudande. Malin har en bakgrund som kommunikationschef på Castellum.
Christer Södeliden

Christer Södeliden

Christer Södeliden är sedan 2017 vd för Pulsen Fastigheter i Borås. Han var dessförinnan, i åtta år, regionchef för CA Fastigheter i Borås. Han är vice ordförande i Fastighetsägarna GFR och sitter med i styrelsen för Fastighetsägarna Sverige.
Richard Mattsson

Richard Mattsson

Richard Mattsson är stadsarkitekt i Borås stad med fokus på att få olika stadsdelar att ”hänga samman” på ett bättre sätt. Dessförinnan arbetade han med kommunens översiktliga planering. Han har även arbetat i 15 år på den privata sidan, för Arkitektfirman Contekton Architects och Planners. Till stor del handlade arbetet om visioner för större stadsdelar och bostadsområden i främst västra Sverige. Projekten spände från skyskrapor ner till små fabriksbyggda bostadsmoduler och studentboenden.
Martin Svärd

Martin Svärd

Martin Svärd är vice vd och finanschef på Cernera Fastigheter med ansvar för Cerneras nyproduktionsprojekt. Han har tidigare varit kontorschef för företagsmarknad på Sparbanken Sjuhärad.
Mathias Parkhagen

Mathias Parkhagen

Mathias Parkhagen är logistikchef på Ellos Group. Han har tidigare varit på bland annat Bring, Nelly.com och DHL.
Gunilla Grahn-Hinnfors

Gunilla Grahn-Hinnfors

Gunilla Grahn-Hinnfors är ansvarig för stadsutvecklingsfrågor på Västsvenska Handelskammaren sedan 2017. Innan arbetade hon som politisk reporter på Göteborgs-Posten. På Handelskammaren arbetar hon för att Göteborg ska bli en attraktiv miljonstad, kärnan i en väl integrerad västsvensk arbetsmarknadsregion.
Fredrik Nygren

Fredrik Nygren

Fredrik Nygren är Commercial Manager inom Logicenters. Han var tidigare Branch Manager på Schenker. Innan dess har han haft ledande roller som Försäljnings- och Affärsutvecklingschef på LGT Logistics samt som Sales & Commercial Manager på Aditro Logistics
Ted Boman

Ted Boman

Ted Boman är vd på Gina Tricot sedan maj 2020. Han har tidigare varit på Junkyard och CDON.
Anna Mattsson

Anna Mattsson

Anna Mattsson är digital näringslivsutvecklare på Borås Stad och ansvarar för etableringar, mark och lokaler på industrimark. Arbetar med framtidens handel, E-handelsstaden, lotsfunktion, omvärldsanalys och digitalisering.
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han har tidigare arbetat som partisekreterare för Moderaterna, varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Anders Johansson

Anders Johansson

Anders Johansson är vd och medgrundare till Fortinova Fastigheter.
Patrik Ivarson

Patrik Ivarson

Patrik Ivarson är vd på Järngrinden.
Ville Kangasmuukko Nordström

Ville Kangasmuukko Nordström

Ville Kangasmuukko Nordström är vd på Bubbleroom och tidigare digital chef på HM.
Sara Thiel

Sara Thiel

Sara Thiel är näringslivsutvecklare på Borås Stad med ansvar för frågor kring e-handel och logistik. Sara Thiel är projektledare för logistikprojekten Borås Connected, Surflogh och Autofreight.
Erik Norrman

Erik Norrman

Erik Norrman är affärschef för Värdering och Analys på Svefa i regionerna Väst och Mitt. Han har arbetat för Svefa sedan 2005, förutom 2013–2015 då han arbetade med värdering på CBRE. Han är utbildad civilingenjör i lantmäteri med fastighetsekonomisk inriktning från LTH. Han har även varit förhandlingsledare på Hyresgästföreningen.
Anders Nordberg

Anders Nordberg

Anders Nordberg är makroekonom på Länsförsäkringar med fokus på konjunkturanalys, penningpolitik och finansiella marknader. Han har tidigare varit analytiker på Riksbanken.
Kerstin Hermansson

Kerstin Hermansson

Kerstin Hermansson (C) är kommunalråd och 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Borås. Hon ansvarar bland annat för stadsutveckling, mark och exploatering och de kommunala bostadsbolagen. Hon är sedan 1998 gruppledare för Centerpartiet i Borås.
Annette Carlson

Annette Carlson

Annette Carlson (M) är oppositionsråd och 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Borås. Hon har varit kommunalråd för Moderaterna sedan 2010. Allra första nämnduppdraget var i Byggnadsnämnden. Hon är maskiningenjör och SO-lärare.
Ulf Olsson

Ulf Olsson

Ulf Olsson (S) är kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Borås. Olsson började sin politiska bana i SSU på 1980-talet och sitter sedan valet 1991 i Borås kommunfullmäktige.
Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren har studerat teknisk fysik och elektronik vid Linköpings Universitet och hunnit vinna flera stipendier och tagit medaljer vid tävlingar som VM och OS inom robotik och vunnit den prestigefyllda tävlingen "Genikampen" i SVT. Han blev även ett med svenska folket då han tog sig hela vägen till semifinal i talang på TV4 tillsammans med robotgänget LiU. Idag är han en populär föreläsare och har föreläst för stora namn såsom Göran Persson och Kronprinsessan Victoria. Fredrik har dessutom gästat både Nyhetsmorgon och Malou efter tio på TV4 och gjort ett flertal intervjuer i radio och TV som expert i området för AI och robotik. 
Jeff Pertot

Jeff Pertot

Jeff Pertot är marknadschef på Dyno Robotics, ett företag med fokus på AI och robotik. Han är även medgrundare till Around the Corner där man möjliggör för möten, event och konferenser i VR. Han har studerat design och produktutveckling vid Linköpings universitet.

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2021

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 7 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:Partner: