Image

Fastighetsmarknadsdagen Borås - 5 oktober 2022

Branschens mötesplats i Borås.

5 oktober 2022

Branschens mötesplats i Borås.
Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Borås stad.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Borås 2022

Erik Blix, moderator

Erik Blix, moderator

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Erik Blix är en uppskattad och frekvent använd moderator på Fastighetssveriges/Lokalnytts seminarium.
Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Fredrik Jagersjö Rosell

Fredrik Jagersjö Rosell

Fredrik Jagersjö är sedan i december 2021 vd för Panattoni i Sverige. Innan dess var han affärsutvecklingschef på Logistic Contractor. 
Dessförinnan var han Senior Industrial Leasing Agent på JLL. Han har en ingenjörsutbildning i bagaget med inriktning mot logistik och har även varit på Colliers där han arbetade som projektledare för uthyrning gentemot industri och logistik. Dessförinnan var han verksam inom logistiska frågor för DHL.

Christer Södeliden

Christer Södeliden

Christer Södeliden är sedan 2017 vd för Pulsen Fastigheter i Borås. Han var dessförinnan, i åtta år, regionchef för CA Fastigheter i Borås. Han är vice ordförande i Fastighetsägarna GFR och sitter med i styrelsen för Fastighetsägarna Sverige.
Annette Persson Carlson

Annette Persson Carlson

Annette Persson Carlson (M) är oppositionsråd och 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Borås. Hon har varit kommunalråd för Moderaterna sedan 2010. Allra första nämnduppdraget var i Byggnadsnämnden. Hon är maskiningenjör och SO-lärare.
Ulf Olsson

Ulf Olsson

Ulf Olsson (S) är kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Borås. Olsson började sin politiska bana i SSU på 1980-talet och sitter sedan valet 1991 i Borås kommunfullmäktige.
Kerstin Hermansson

Kerstin Hermansson

Kerstin Hermansson (C) är kommunalråd och 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Borås. Hon ansvarar bland annat för stadsutveckling, mark och exploatering och de kommunala bostadsbolagen. Hon är sedan 1998 gruppledare för Centerpartiet i Borås.
Anders Glemfelt

Anders Glemfelt

Anders Glemfelt är sedan 2006 näringslivschef i Borås stad. Dessförinnan arbetade han för Ericsson i 20 år.
Luis Gemzell

Luis Gemzell

Luis Gemzell är sedan hösten 2019 makroekonom på Länsförsäkringar Bank. Han har tidigare, bland annat, jobbat som riskanalytiker på Skandia, analytiker på Swedbank, ekonom på Ekonomistyrningsverket och ekonom på Regeringskansliet.


Heléne Lidström

Heléne Lidström

Heléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar i bolag som Finnair, Microsoft, Icon Medialab och Tele2, där förändring på temat kommunikation, kultur och ledarskap i det nya arbetslivet har varit den röda tråden. Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser och har sedan 2016 arbetat som konsult och är en uppskattad och ofta anlitad strategisk rådgivare och föreläsare. 
Sedan i november 2021 är Heléne Lidström arbetsplatsstrateg på Castellum.

Fredrik Nygren

Fredrik Nygren

Fredrik Nygren är Commercial Manager inom Logicenters. Han var tidigare Branch Manager på Schenker. Innan dess har han haft ledande roller som Försäljnings- och Affärsutvecklingschef på LGT Logistics samt som Sales & Commercial Manager på Aditro Logistics
Adam Ekdahl

Adam Ekdahl

Adam Ekdahl är sedan 2016 affärsutvecklingschef på Bockasjö. Innan dess var han controller på Frankenius Equity. Adam Ekdahl är utbildad civilekonom på Högskolan i Borås.

Eva Öhlund

Eva Öhlund

Eva Öhlund är sedan i april 2022 projekt- och fastighetsutvecklare på Pulsen Fastigheter. Hon har tidigare jobbat som enhetschef på Planenheten på Ulricehamns kommun, samt har haft samma roll på Samhällsutvecklingsenheten. Hon har även jobbat på Fortifikationsverket under sju år. Eva Öhlund är utbildad civilingenjör på Chalmers i Göteborg.

Henrik Roderhult

Henrik Roderhult

Henrik Roderhult är regionansvarig för Newsecs team inom värdering och strategisk analys i Syd- och Västsverige sedan 2020. Han har varit på Newsec sedan 2013 och har tidigare arbetat på bland annat Savills och CBRE.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan hösten 2021 vice VD/AO chef Försäljning på Newton Kompetensutveckling. Hon var dessförinnan partner och vd på Fasticon Kompetens, sedan 2016. Hon har tidigare arbetat för bland annat Atrium Ljungberg och Aberdeen.
Richard Mattsson

Richard Mattsson

Richard Mattsson är stadsarkitekt i Borås stad med fokus på att få olika stadsdelar att ”hänga samman” på ett bättre sätt. Dessförinnan arbetade han med kommunens översiktliga planering. Han har även arbetat i 15 år på den privata sidan, för Arkitektfirman Contekton Architects och Planners. Till stor del handlade arbetet om visioner för större stadsdelar och bostadsområden i främst västra Sverige. Projekten spände från skyskrapor ner till små fabriksbyggda bostadsmoduler och studentboenden.
Stig-Arne Bäckman

Stig-Arne Bäckman

Stig-Arne (Stigge) Bäckman är grundare av och projektledare för Talangakademin samt marknadschef och visionär på Nordiskt Valideringsforum. Han är sedan nästan 40 år föreläsare och inspiratör i ett brett spektra av sammanhang. Hah har varit socialarbetare, egenföretagare och konsult. Rådgivare till Margot Wallström vid Kulturdepartementet och sakkunnig vid Arbetsmarknadsdepartementet. Varit sommarpratare i P1 och grundat Urkraft och OCN (Open College Network) Sweden.
Ulrika Carlsson

Ulrika Carlsson

Ulrika Carlsson är sedan i januari 2022 projektledare handels-, köpcentrum- och stadsutveckling på RSD. Hon har tidigare jobbat på bolag som Göteborg & Co, Jernhusen, Nordstan, Svenska Mässan och Hogia. Hon är även styrelseledamot i Hogia Group. 

Ove Lillestöl

Ove Lillestöl

Ove Lillestöl är sedan vintern 2015 regionchef på Västsvenska Handelskammaren i Borås.
Han har tidigare varit regionchef på Länsförsäkringar Älvsborg, kontorschef på Swedbank Sjuhärad och kontorschef på Posten. 
Anna Mattsson

Anna Mattsson

Anna Mattsson är digital näringslivsutvecklare på Borås Stad och ansvarar för etableringar, mark och lokaler på industrimark. Arbetar med framtidens handel, E-handelsstaden, lotsfunktion, omvärldsanalys och digitalisering.

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2022

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 5 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners: