Image

Fastighetsmarknadsdagen Borås - 7 oktober 2021

7 oktober 2021

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen.


Dyno Robotics

Partnerlogo

Dyno Robotics är experter inom robotik, AI och VR. Den tekniska utveckling går väldigt fort inom dessa områden, och vi hjälper er att ta del av alla värdefulla möjligheter som finns. Vi skapar specialanpassade tekniska lösningar med till exempel sociala robotar, digitala tvillingar och alla tänkbara autonoma AI-system.

Vi består av robotforskare, ingenjörer och designers med rötter i Linköpings universitet. Vi jobbar för att snabba på processen att få tekniska innovationer ut på marknaden och skapa värdefulla applikationer. Genom ett stort fokus på att få tekniken att fungera i samspel med människan hjälper vi er att digitalisera er verksamhet. Vår vision är att hjälpa människor slippa monotont och slitsamt arbete och frigöra tid för värdeskapande arbete.


Jeff Pertot, CCO, Dyno Robotics

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2021

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 7 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:Partner: