Image

Fastighetsmarknadsdagen Borås - 5 oktober 2022

Branschens mötesplats i Borås.

5 oktober 2022

Branschens mötesplats i Borås.
Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Borås stad.


GAJD Arkitekter

Partnerlogo

GAJD Arkitekter arbetar för en god och hållbar utveckling som har sin utgångspunkt i den befintliga miljön. Vi jobbar med stort engagemang och kompetens i nära samråd med våra uppdragsgivare. Våra uppdrag spänner över ett brett arbetsfält med ny- och ombyggnadsprojekt, fysisk planering, hyresgästanpassningar och inredning. Vi arbetar även med fastighetsutveckling och förvaltningsrelaterade uppgifter.


Gertrud Gudmundson, Arkitekt SAR / MSA, Delägare

Wästbygg

Partnerlogo

Wästbygg AB bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader och samhällsfastigheter. Som en del av börsnoterade Wästbygg Gruppen kan vi utveckla vårt erbjudande och samtidigt stärka vår lokala och jordnära förankring på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Vi är en trygg och flexibel partner med drivna engagerade medarbetare som tillsammans höjer produktivitet, lönsamhet och livskvalitet för våra kunder. Tillsammans utvecklar vi hållbara livsmiljöer.


Bahra Ali, Arbetschef

Borås Energi och Miljö AB

Partnerlogo

Borås Energi och Miljö tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, fjärrkyla och biogas. Vi erbjuder även energitjänster som kan sänka dina driftskostnader så med våra smarta energilösningar gör du inte bara miljön en stor tjänst, du sparar även pengar och skapar ett bättre inomhusklimat. Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad.


Pär Wrångemyr, Försäljningschef

Panattoni

Partnerlogo

Panattoni grundades 1986 och är en av de största logistik- och industriutvecklarna i världen. Vi har 45 kontor över hela Nordamerika, Europa och i Indien. 2021 startade vi verksamheten i Sverige och är nu 12 anställda, med kontor i Göteborg och i Mälardalen. Panattoni är också en topprankad leverantör av institutionellt kapital på den europeiska investeringsmarknaden för industri- och logistikinvesteringar. Bland våra nyckelkunder finns Amazon, DB Schenker, DHL, Fedex, DPD, XPO, Coca Cola, Weber, Whirlpool, Bosch, Volkswagen och H&M.


Fredrik Jagersjö Rosell, vd, Panattoni Sverige

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2022

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 5 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners: