Image

Lokalmarknadsdagen - 21 augusti 2024

Branschens egna mötesplats i Göteborg

Onsdag 21 augusti

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.
Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.


P-G Persson.

Lokalmarknadsdagen: Intervju med P-G om tiden efter Platzer och nya satsningen

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat ta del av en exklusiv intervju med Platzers tidigare vd P-G Persson om vad han haft för sig sedan han lämnade vd-stolen förra sommaren. Säkra din plats i dag!Anders Strand, Tomas Kruth, Per Wallentin, Per Andersson, Lena Dalerup, Henrik Olsson, Kristina Pettersson Post är talare i handelsspåret och moderator är Anna K Johansson.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår – allt om marknaden för retailfastigheter

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat ett temaspår med fokus på den heta marknaden för retailfastigheter.


Höstens upplaga av Branschens mötesplats i Göteborg bjuder på ett fullmatat spår om marknaden för lager- och logistikfastigheter.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår – den heta logistikmarknaden

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat ett temaspår med fokus på den heta marknaden för lager- och logistikfastigheter.Kenny Dos Santos.

Lokalmarknadsdagen: Hör om 17-årige entreprenören Kennys drömmar och framtidsplaner

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett intressant samtal med den blott 17-årige studenten och entreprenören Kenny Dos Santos.


Cecilia Wetterqvist, hållbarhetsstrateg, Bengt Dahlgren, Eric Zinn, hållbarhetschef, Göteborg energi och Heléne Lidström, arbetsplatsstrateg, Castellum talar om hur man skapar hållbara och attraktiva arbetsplatser på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Så här skapas hållbara och attraktiva arbetsplatser

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en panel som diskuterar hur vi skapar attraktiva och hållbara arbetsplatser.Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Dagen inleds med en trio tunga analyser som hjälper dig att fatta korrekta och kloka affärsbeslut framgent.


Den 21 augusti samlas Göteborgsbranschen på Radisson Blu Scandinavia för det klassiska fastighetsseminariet Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Kickstarta fastighetshösten 2024 med branschkollegorna på klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen.Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

När: 21 augusti, 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: