Image

Serneke bygger bostäder i Bromma

Bostäder Serneke ska bygga ett nytt flerbostadshus i Beckomberga i Stockholm. Projektet är värt cirka 49 miljoner kronor och byggs på uppdrag av Wåhlin Fastigheter.
Publicerad den 12 November 2015
Det nya huset blir åtta våningar högt. Bild: Serneke
Det nya huset blir åtta våningar högt.

För beställaren Wåhlin Fastigheter ska Serneke bygga ett åtta våningar högt punkthus med ett trettiotal hyresrätter.

– Det är jättekul att starta ett samarbete med Wåhlin Fastigheter. Vi hoppas och tror på ett lyckat projekt som leder till fler samarbeten framöver, säger Niklas Wirström, arbetschef på Serneke Bygg Öst.

Området Beckomberga ligger i Bromma, strax utanför Stockholms innerstad. Som många andra områden i Stockholm är också Beckomberga under expansion.

– Anledningen till att det är just Beckomberga, är att platsen passar bra in i vårt bestånd. Även vi hoppas på ett bra projekt tillsammans och ser fram emot samarbetet med Serneke, som är nytt och spännande, säger Per Leion, projektledare på Wåhlin Fastigheter.

Byggstart sker efter årsskiftet och hyresrätterna beräknas vara inflyttningsklara i december 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige