Image
Bild: Per-Erik Adamsson

Nordic PM får uthyrningsuppdrag i Nacka Strand

Uthyrning Nordic PM får, i samarbete med TAM Asset Management, ansvar för uthyrning av lokaler om sammanlagt 20 000 kvadratmeter i Nacka Strand. Uppdragsgivaren Carlyle köpte Nacka Strand av Vasakronan för nästan tre miljarder kronor för knappt ett år sedan.
Publicerad den 6 December 2012
Annons
Image
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM. Bild: Per-Erik Adamsson
Nacka Strand. Foto: Per-Erik Adamsson. Bild: Per-Erik Adamsson
Nacka Strand. Foto: Per-Erik Adamsson.

Uppdraget innebär att Nordic PM, i samarbete med TAM Asset Management, får ansvaret att hitta hyresgäster till de sammanlagda vakanta ytorna om cirka 20 000 kvadratmeter i Nacka Strand.

- Det är både glädjande och hedrande att TAM Asset Management valde oss som samarbetspartner för uthyrningsarbetet i Nacka Strand. Vi har med intresse följt utvecklingen i det spännande området och tar med oss våra goda erfarenheter från uthyrning under liknande förutsättningar i såväl närliggande Danvikstull och Hammarby Sjöstad som i Globenområdet, säger Jeanette Öhrn, vice vd på Nordic PM.

- Vi har fått ett mycket gott intryck av Nordic PM och deras framgångsrika uthyrningsarbete. Vi hyser därför goda förhoppningar om ett fruktsamt samarbete och att deras uthyrningsorganisation ska tillföra värdefulla resurser i arbetet med att hyra ut lokaler inom ramen för vårt förvaltningsansvar för Nacka Strand, säger Owe Löfquist, vd på TAM Asset Management och förvaltningsansvarig för Nacka Strand.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY