Image
Brahelund, Råsundavagen.
Brahelund, Råsundavagen. Bild: Nordic PM.

Nordic PM får tyskt uppdrag i Stockholm

Bolag Nordic PM och tyska Commerz Real AG:s dotterbolag Commerz Real Investmentgesellschaft mbH (CRI) samt Commerz Real Spezialfondsgesellschaft mbH (CRS) har kommit överens om samarbete avseende fastighetsförvaltning av tre Stockholmsfastigheter om totalt 66 000 kvadratmeter.
Publicerad den 15 Januari 2013
Brahelund. Bild: Nordic PM.
Brahelund.

Nordic PM utses genom avtalet som ansvarig förvaltare för två av CRI:s och en av CRS:s fastigheter i Stockholmsområdet.

Det nya uppdraget innebär att Nordic PM får ansvaret för såväl fastighetsförvaltning som teknisk förvaltning för Commerzbanks fastighetsbestånd i Stockholm, omfattande tre fastigheter om sammanlagt cirka 66 000 kvadratmeter uthyrningsbar area. Avtalet började gälla 1 januari 2013 och löper över två år. De båda kontorsfastigheterna Brahelund 2 & 3 är belägna vid Råsundavägen intill E4-avfarten vid Haga Norra i Solna, där bland annat Skanskas huvudkontor är beläget fram till januari 2014. Den tredje fastigheten utgörs av Enebyängens handelsplats i Danderyd, där bland annat Coop Extra, Elon och Plantagen är etablerade.

- Vi är mycket glada över att CRI och CRS som internationella aktörer tror på de tjänster vi har att erbjuda inom fastighetsförvaltning. Nu ser vi fram emot ett spännande och framgångsrikt samarbete, för att på bästa sätt tillvarata våra kunders strategiskt belägna fastigheters höga potential, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige