Image

Nordic PM får nytt uthyrningsuppdrag i Arlandastad

Uthyrning Nordic PM har tecknat avtal med Arlandastad Holding beträffande ansvar för uthyrning av 2 000 kvadratmeter lokaler i Motortown i Arlandastad.
Publicerad den 6 Mars 2013
Annons
Image
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn.

Motortown är en fullserviceanläggning i Arlandastad för fordonsindustrin med tjänster som bland annat utbildning, bilförsäljning, service, bilprovning och långtidsparkering intill avfarterna från E 4 mot Arlanda och Märsta. Tanken är att Nordic PM skall hitta hyresgäster som passar i den befintliga mixen av företag med huvudsaklig inriktning mot fordonsindustrin som är etablerade i området.

- Det är verkligen roligt att ha fått detta förtroende från Arlandastad Holding. Det är ett väldefinierat område med en tydlig inriktning och vi ser fram emot att sätta igång arbetet med uthyrningen. Förhoppningsvis kan vi genom vårt sätt att arbeta hitta nya infallsvinklar och lösningar som kan tillföra värden för vår uppdragsgivare, säger Jeanette Öhrn, vice vd för Nordic PM.

- Nordic PM har fått goda vitsord då de visat sig vara snabbfotade och framgångsrika i sitt arbete med lokaluthyrning. Det ska nu därför bli spännande att inleda ett, förhoppningsvis fruktsamt, samarbete med dem, säger Kristina Appelgren, Kommersiell projektledare Arlandastad Holding AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige