Image

Nordic PM får uthyrningsuppdrag på Kungsholmen

Uthyrning Nordic PM har fått i uppdrag att hyra ut kontorslokaler i kvarteret Skutan på Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 20 Mars 2013
Alströmergatan14. Bild: Fastighetsägarna Stockholm.
Alströmergatan14. Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn.

Uppdraget innebär att Nordic PM får förtroendet att ansvara för uthyrningen av de vakanta kontorslokalerna i Fastighetsägarna Stockholms fastighet kvarteret Skutan 37, Fastighetsägarnas Hus, på Alströmergatan 14 i Stockholm.

Nordic PM fick redan 2010 uthyrningsuppdrag i fastigheten och lyckades då på kort tid fylla de befintliga vakanserna. I samband med att lokaler nu återigen blir lediga i fastigheten så tar alltså Nordic PM på nytt på sig uppgiften att hitta hyresgäster till dessa.

- Vi är mycket glada över att ha fått förnyat förtroende från Fastighetsägarna då vi bara har positiva erfarenheter från vårt tidigare samarbete med dem. När vi under våren 2010 fick förtroendet att sköta uthyrningen i samma fastighet kom vi i mål på väldigt kort tid. Från att vi fick uppdraget till att avtal tecknades med en ny hyresgäst hann det bara gå någon månad, säger Jeanette Öhrn, vd för Nordic PM.

- Nordic PM gjorde ett så pass bra intryck på oss genom sitt snabbfotade agerande under vårt förra samarbete. Det kändes därför naturligt att kontakta dem för att höra om de hade möjlighet att återigen hjälpa oss med uthyrningen, säger Christer Jansson, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige