Image

Nordic PM får uthyrningsuppdrag på Kungsholmen

Uthyrning Nordic PM har fått i uppdrag att hyra ut kontorslokaler i kvarteret Skutan på Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 20 Mars 2013
Annons
Image
Alströmergatan14. Bild: Fastighetsägarna Stockholm.
Alströmergatan14. Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn.

Uppdraget innebär att Nordic PM får förtroendet att ansvara för uthyrningen av de vakanta kontorslokalerna i Fastighetsägarna Stockholms fastighet kvarteret Skutan 37, Fastighetsägarnas Hus, på Alströmergatan 14 i Stockholm.

Nordic PM fick redan 2010 uthyrningsuppdrag i fastigheten och lyckades då på kort tid fylla de befintliga vakanserna. I samband med att lokaler nu återigen blir lediga i fastigheten så tar alltså Nordic PM på nytt på sig uppgiften att hitta hyresgäster till dessa.

- Vi är mycket glada över att ha fått förnyat förtroende från Fastighetsägarna då vi bara har positiva erfarenheter från vårt tidigare samarbete med dem. När vi under våren 2010 fick förtroendet att sköta uthyrningen i samma fastighet kom vi i mål på väldigt kort tid. Från att vi fick uppdraget till att avtal tecknades med en ny hyresgäst hann det bara gå någon månad, säger Jeanette Öhrn, vd för Nordic PM.

- Nordic PM gjorde ett så pass bra intryck på oss genom sitt snabbfotade agerande under vårt förra samarbete. Det kändes därför naturligt att kontakta dem för att höra om de hade möjlighet att återigen hjälpa oss med uthyrningen, säger Christer Jansson, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY