Image

Hemfosa hyr ut i Haninge

Uthyrning Nordic PM hyr ut 2 000 kvadratmeter lager till SBP i Sverige AB för Hemfosas räkning i Jordbro, Haninge. SBP får tillträde till lokalerna i fastigheten Jordbromalm 6:11 den 1 september, och hyresavtalet löper på tre år.
Publicerad den 8 Maj 2012
Annons
Image
Jordbromalm 6:11. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Jordbromalm 6:11. Bild: Nordic PM. Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM.

Avtalet ger också hyresgästen option på framtida förhyrning av ytterligare lager, samt kontorslokaler, i fastigheten.

- Vi är väldigt glada över att ha genomfört denna uthyrning och välkomnar den nystart för fastigheten som detta innebär. Den form av lättare produktion och lagerhållning som kommer att bedrivas av den nye hyresgästen passar mycket bra in i såväl områdets som fastighetens profil och det krävs därför endast ett minimum av hyresgästanpassningar. Uthyrningen av lokalerna har möjliggjorts tack vare upparbetade kontakter inom vår uthyrningsorganisation, säger Jeanette Öhrn, vice vd och ansvarig för uthyrning och förvaltning hos Nordic PM.

- Vi har under en tid letat efter lämpliga lokaler i trakterna kring Haninge och Jordbro, för etablering av en ny verksamhetsgren inom tillverkning och lagerhållning av logistikprodukter. Det är därför glädjande att vi lyckats hitta dessa lokaler som passar utmärkt för ändamålet, och vi håller det inte för osannolikt att vi i framtiden även kan tänka oss välja att flytta vårt huvudkontor hit, säger Pelle Westberg, vd för SBP i Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige