Image
Bild: Nordic PM

Hemfosa hyr ut 5 000 kvadratmeter

Uthyrning Hemfosa hyr ut 5 000 kvadratmeter till Arbetsförmedlingen i Muninhuset i centrala Uppsala.
Publicerad den 31 Januari 2012
Muninhuset. Bilder: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Muninhuset. Bilder: Nordic PM. Bild: Nordic PM

Uthyrningen har Nordic PM genomfört för Hemfosa Uppsala AB:s räkning. Lokalerna är fördelade över tre våningsplan i Muninhuset på Strandbodgatan 1.

Entréplanet kommer att iordningställas för kundmottagning och utställningslokaler, medan övriga våningsplan blir kontor för Arbetsförmedlingens anställda.

Arbetsförmedlingen flyttar in 1 oktober. De hyresgästanpassningar som behövs kommer att inledas när de befintliga hyresgästerna lämnar lokalerna i slutet av juni.

- Vi är mycket glada över att ha genomfört denna stora uthyrning till en så stabil hyresgäst som Arbetsförmedlingen. De lokalanpassningar som kommer att genomföras innebär ett optimalt tillvaratagande av fastighetens potential och genom de korta ledtiderna för ombyggnationerna så tappar huset inte heller tempo, utan förblir levande och med en bra mix av hyresgäster, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- Vi har sedan tidigare mycket goda erfarenheter av såväl Nordic PM som fastighetsägaren Hemfosa, genom etableringen av lokaler för Arbetsförmedlingen i en av deras fastigheter i Södertälje i höstas. De nya lokalerna i Uppsala passar vårt koncept med förnyelsearbete för tillgänglighet genom sitt fördelaktiga läge på en välkänd adress. Förutom egen huvudentré och effektiva planlösningar i representativa, ljusa och trevliga kontorsytor kommer det att skapas utställningsytor, lokaler för arbetsintervjuer och konferensrum för arbetsgivare som rekryterar, säger Gunnar Tångring, lokalansvarig hos Arbetsförmedlingen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige