Image

Nordika väljer uthyrningskonsult

Uthyrning Nordic PM och Nordika Fastigheter har ingått avtal avseende uthyrning av Nordikas vakanta lokaler i bolagets fastigheter, vilket i huvudsak avser två fastigheter i Kista.
Publicerad den 7 Maj 2013
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn.

Nordic PM får via det nytecknade avtalet i uppgift att hitta nya hyresgäster till Nordikas två kontorsfastigheter i Kista, samt i ytterligare två fastigheter belägna i Gävle och Enköping. Huvuddelen av uppdraget avser uthyrning av högkvalitativa kontorslokaler i Electra Building i centrala Kista och som är en del av Electrum – Kista Science City, samt Aura Building som är belägen på Kottbygatan 5-7, mittemot Microsofts kontor i Norra Kista.

Ytorna i Nordikas båda fastigheter i Kista utgörs företrädesvis av kontorslokaler med hög kvalitet och med en sammanlagd uthyrningsbar area om cirka 38 500 kvadratmeter. Av den totala ytan är cirka 13 000 kvadratmeter vakanta i dagsläget, vilka kan delas upp på lokaler från 150 kvadratmeter upp till 5 000 kvadratmeter. För Aura Building finns dessutom möjligheter till ytterligare expansion, genom en befintlig byggrätt för ytterligare 15 000 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada över att ha fått Nordikas förtroende i och med detta spännande uthyrningsuppdrag. Kista är ju inne i en snabbväxande fas som det ska bli mycket spännande att få vara en del av. Med de kvaliteter fastigheterna har kommer vi att kunna leva upp till våra nya uppdragsgivares förväntningar, säger Jeanette Öhrn, vice vd på Nordic PM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige