Image

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala - 31 januari 2024

Branschens mötesplats i Uppsala!

Onsdag 31 januari

Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.


I dag stänger anmälan till årets upplaga av Branschens mötesplats i Uppsala. Dagen bjuder på ett flertal högintressanta och aktuella föreläsningar, intervjuer och paneldiskussioner. Det ges rikligt med tillfällen för nätverkande och efter själva seminariet bjuds deltagarna in till ett trevligt branschmingel.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Idag stänger anmälan – se programmet och alla talare här

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nu på onsdag, den 31 januari, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Dagen är fylld av intressanta föreläsningar, intervjuer och paneldiskussioner. Samt en hel del mingel och nätverkande. Säkra din plats till branschens mötesplats i Uppsala nu. Anmälan stänger i dag!Camilla Synnergren.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så kan du öka attraktionsvärdet på dina fastigheter med neurodesign

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa onsdag, den 31 januari, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi arkitekten och socionomen Camilla Synnergren i en föreläsning om hur du med hjälp av neurodesign kan öka attraktionsvärdet på dina fastigheter. Anmälan stänger imorgon fredag, säkra din plats i dag!


De flesta är överens om AI:s förändringskraft i samhället. Inte sedan Galileo Galileis tid har vi sett något liknande.
Lisa Anger pratar om hur AI påverkar branschen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala nästa onsdag. Anmälan stänger nu på fredag. Säkra din plats i dag.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så här förändrar AI spelplanen för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi Lisa Anger i en föreläsning om hur AI förändrar branschen och vad du behöver veta för att lyckas. Anmälan stänger nu på fredag, säkra din plats i dag!Göran Brocknäs.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Att få spaden i marken när jorden är frusen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi Göran Brocknäs i en föreläsning om konkreta tillväxtmöjligheter och hur man kan gå från obebyggt till bebyggt på bästa sätt.


Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Hermansson om marknadsläget och planerna i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi Bonnier Fastigheters mångårige vd i ett öppenhjärtigt samtal om karriären, synen på marknadsläget och planerna i Uppsala.Evin Cetin är jurist och författare och menar att bostadsbolagen har en nyckelroll i att kunna göra de utsatta områdena tryggare och motverka nyrekryteringen till gängen. Möt henne i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 31 januari på Elite Hotel Academia.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Evin Cetin om bostadsbolagens nyckelroll i gängkriminalitetens Sverige

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi advokaten och författaren Evin Cetin i ett samtal om vad fastighetsbranschen och bostadsbolagen kan göra i arbetet mot gängkriminaliteten i Sverige.


Jens Skoglund, PG Sabel, Robert Ahlstedt och Thomas Perslund mötes i ett samtal om investeringsläget i Uppsala på Elite Hotel Academia den 31 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Fastighetsjättarna om marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi en kvartett företrädare från några av stadens största fastighetsbolag i ett samtal om investeringsläget på marknaden.Ingemar Rindstig, Johan Lundqvist och Maryrose David står för tre tunga analyser som inledning på 2024 års Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Triss i tunga analyser inleder dagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Dagen inleds med en serie tunga analyser som kommer ge dig full koll på omvärldsläget såväl internationellt, nationellt som regionalt.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här: