Image

Fastighetskvinnan - 14 September 2023

Torsdag 14 september

Ett unikt inspirations- och affärsseminarium där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en mer jämställd fastighetsbransch. Du får en matnyttig uppdatering av marknadsläget på ett affärsseminarium som gör skillnad!


Fastighetskvinna arrangeras nästa torsdag på Grand Hotel i Stockholm. Anmälan stänger idag fredag.

Fastighetskvinnan: Här är hela programmet och alla talare – anmälan stänger i dag!

Fastighetskvinnan Nästa torsdag, den 14 september, är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Anmälan stänger i dag fredag så har du inte säkrat din plats ännu är det hög tid nu.Anna K Johansson, Lisa Lagerén och Louise Ryning.

Fastighetskvinnan: Hur ska cityhandeln klara en kris till?

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi några av handelssegmentets vassaste experter i ett samtal om hur handeln ska kunna överleva även nuvarande kris. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i morgon fredag!


Sissel Andersson.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den tredje finalisten

Fastighetskvinnan Hon hamnade i fastighetsbranschen tack vare en Rubiks kub-tävling som Savills anordnade. I dag jobbar hon med transaktioner på Svefa och i framtiden tänker hon sig en ledande roll i ett bolag där hon har chans att inspirera andra, främst unga personer, att välja fastighetsbranschen. Möt Sissel Andersson, tredje finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.Mook Changrachang.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är finalist nummer två

Fastighetskvinnan Hon kom till Sverige från Thailand det ostadiga året 2008. Drömmen om att jobba i bygg- och fastighetsbranschen har i dag tagit henne till rollen som energistrateg på Bonnier Fastigheter. Möt Mook Changrachang – finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Lovisa Löwenborg.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Hon har startat den första kvinnligt ägda fastighetsfonden med säte i Luxemburg och har en uttalad ambition att vara en change maker när det gäller kvinnligt ägande, fastigheter och investeringar.<br /> Möt Lovisa Löwenborg, den första finalisten i 2003 års upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna.Anneli Jansson, Biljana Pehrsson, Carola Lavén, Lena Boberg och Therese Rattik medverkar i en talkshow-liknande programpunkt på Fastighetskvinnan torsdag den 14 september. Anmälan stänger nästa fredag så säkra din plats nu!

Fastighetskvinnan: Talkshow med kvinnliga vd:arna

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi några av branschens tyngsta kvinnliga vd:ar i ett inspirerande talkshow-format.


Carolina Klüft kommer till Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 september.

Fastighetskvinnan: Friidrottslegendaren Klüft om hälsopeppande samhällsbyggnad

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi friidrottslegendaren Carolina Klüft i en intervju bland annat om hur samhällsbyggnad kan bidra till ett hälsosammare liv.Annika Winsth och Annika Edström står för två tunga analyser på Fastighetskvinnan den 14 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tunga analyser för full koll och kloka beslut

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Dagen inleds med två tunga analyser signerade Nordeas superekonom Annika Winsth och CBRE:s analyschef Annika Edström.


Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Imorgon fredag stänger nomineringsfönstret till årets upplaga.

Årets Unga Fastighetskvinna – imorgon stänger nomineringen

Fastighetskvinnan Imorgon fredag, den 30 juni, stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Om två veckor stänger nomineringsfönstret till årets upplaga.

Årets Unga Fastighetskvinna – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Om två veckor i dag, den 30 juni, stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.


Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Nominera din favorit till det prestigefyllda priset senast den 30 juni.

Årets Unga Fastighetskvinna – en månad kvar att nominera

Fastighetskvinnan Den 30 juni stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.Johanna Skogestig är ny i juryn som i övrigt består av de bekanta namnen Kristina Alvendal (ordf) och Biljana Pehrsson.

Årets Unga Fastighetskvinna: Johanna Skogestig ny jurymedlem

Fastighetskvinnan Nu är det dags att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Priset delas ut på seminariet Fastighetskvinnan den 14 september. Och i år kliver Vasakronans vd Johanna Skogestig in i juryn som ska utse vinnaren.


Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här: