Image

Nordic PM får förvaltningsuppdrag av Offentliga Hus

Bolag Offentliga Hus och Nordic PM har tecknat avtal avseende teknisk förvaltning av Offentliga Hus fastigheter i Värmland och runt Stockholm.
Publicerad den 23 Oktober 2013

Det nytecknade avtalet innebär att Nordic PM ansvarar för den tekniska förvaltningen av Offentliga hus fem fastigheter i Värmland, samt vårdfastigheter i Nacka,
Gnesta, Vallentuna och Täby. Avtalet träder i kraft omgående och omfattar ytor om sammanlagt drygt 50 000 kvadratmeter. De värmländska fastigheterna ligger i Karlstad, Sunne och Årjäng och används företrädsvis för olika verksamheter inom utbildning, vård och omsorg.

- I och med det nya avtalet expanderar nu Nordic PM geografiskt och det är därför mycket spännande att få denna möjlighet att vara verksamma i en ny region. Vi är självfallet väldigt glada över det förtroende som Offentliga Hus gett oss och vår metodik för teknisk förvaltning, säger Joakim Orthén, vd Nordic PM.

- Vi sökte en aktiv partner för hjälp med den tekniska förvaltningen av vårt fastighetsbestånd i Värmland och Nacka, och fann snart nog Nordic PM som en lämplig kandidat för uppdraget. Vi är glada över att på kort tid lyckats komma överens om ett bra upplägg för samarbete, som ska tillföra värdefull kompetens för ett effektivt arbete med fastigheternas tekniska installationer, säger Erik Adehlson, vd Offentliga Hus.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige