Image

Rikshem rekryterar arkitekt

Bolag Rikshem har anställt Lovisa Gustavsson som fastighetsutvecklare. Hennes första dag blir den 9 januari 2017.
Publicerad den 9 December 2016
Lovisa Gustavsson. Bild: Rikshem
Lovisa Gustavsson.

Lovisa Gustavsson kommer senast från Archus där hon arbetat med arkitektur och fastighetsutveckling i tidiga skeden. Hon har även arbetat som planarkitekt på Västerås stadsbyggnadskontor. Sin examen i arkitektur har Lovisa Gustavsson från Chalmers Tekniska Högskola.

– Vi är mycket glada att Lovisa väljer att ansluta till oss på Rikshem. Hon sticker ut då hon både är affärsdriven och en duktig arkitekt, säger Mats Söderberg, chef för fastighetsutveckling, Rikshem.

– Jag tycker Rikshem visar mod som tar in en arkitekt på beställarsidan. Med min erfarenhet från såväl arkitektkontor som kommun har jag förståelse för processerna och ser var det finns potential att skapa bra projekt ur såväl arkitektens perspektiv som det affärsmässiga. Jag är oerhört glad att få chansen att vara med och stärka Rikshems avdelning inom fastighetsutveckling, säger Lovisa Gustavsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige