Image

Rikshem rekryterar fastighetsutvecklare

Karriär Carl Caesar inleder sin tjänst som fastighetsutvecklare på Rikshem den 16 januari nästa år.
Publicerad den 13 December 2016
Carl Caesar. Bild: Rikshem
Carl Caesar.

– Vi är väldigt nöjda med att Carl ansluter till vårt team och är övertygade om att han med sin gedigna bakgrund och sitt breda kontaktnät kommer att bidra till att utveckla Rikshems fastigheter, säger Mats Söderberg, chef för fastighetsutveckling på Rikshem.

Carl Caesar är civilingenjör från KTH Samhällsbyggnad och har nyligen avlagt en doktorsexamen inom ämnet fastighetsvetenskap. Han har vid sidan av sin forskning, som varit inriktat på olika kopplingar mellan kommunalt markägande och bostadsbyggande, flera års erfarenhet av undervisning rörande bland annat plan- och bygglagstiftning samt markexploatering generellt.

– För mig representerar Rikshem ett kontinuerligt växande fastighetsbolag som tydligt prioriterar långsiktighet och geografisk spridning i sitt ägande. Som fastighetsutvecklare har jag svårt att tänka mig en mer stimulerande arbetsmiljö. Kort sagt tycker jag det är otroligt kul och spännande att få bli en del av Rikshem, säger Carl Caesar.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige