Image

Niras rekryterar nio nya medarbetare

Karriär Under de senaste månaderna har Niras anställt nio nya medarbetare. Rekryteringarna sker till samtliga affärsområden och till kontoren i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö.
Publicerad den 6 September 2013
Markus Davelid. Bild: Niras
Markus Davelid.

- Vi ser en positiv utveckling i flera av våra affärsområden och det är verkligen roligt att hälsa alla nya medarbetare välkomna till oss. Utöver de vi nu anställer söker vi också projektledare till strategiska satsningar inom sjukvårdsprojekt och inom vatten och klimat, säger Markus Davelid, vd på Niras.

Vid kontoret i Malmö börjar Håkan Månsson inom byggprojektledning och på miljösidan börjar Linn Annerfeldt.

På kontoret i Stockholm har man flera nya medarbetare, Emelie Larsson och Fredrik Holgersson kommer att arbeta inom byggprojektledning. Inom den internationella verksamheten har Goncalo Carneiro och Khalil Ansara anställts.

I Göteborg förstärker man inom Hyresgästrådgivning genom Lena Gustafsson och på Byggprojektledningssidan med Anders Johansson.

Kontoret i Linköping förstärks inom Miljö genom Leyla Sharifian.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige