Image

Niras rekryterar nio nya medarbetare

Karriär Under de senaste månaderna har Niras anställt nio nya medarbetare. Rekryteringarna sker till samtliga affärsområden och till kontoren i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö.
Publicerad den 6 September 2013
Markus Davelid. Bild: Niras
Markus Davelid.

- Vi ser en positiv utveckling i flera av våra affärsområden och det är verkligen roligt att hälsa alla nya medarbetare välkomna till oss. Utöver de vi nu anställer söker vi också projektledare till strategiska satsningar inom sjukvårdsprojekt och inom vatten och klimat, säger Markus Davelid, vd på Niras.

Vid kontoret i Malmö börjar Håkan Månsson inom byggprojektledning och på miljösidan börjar Linn Annerfeldt.

På kontoret i Stockholm har man flera nya medarbetare, Emelie Larsson och Fredrik Holgersson kommer att arbeta inom byggprojektledning. Inom den internationella verksamheten har Goncalo Carneiro och Khalil Ansara anställts.

I Göteborg förstärker man inom Hyresgästrådgivning genom Lena Gustafsson och på Byggprojektledningssidan med Anders Johansson.

Kontoret i Linköping förstärks inom Miljö genom Leyla Sharifian.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige