Image

Niras förstärker i Göteborg – rekryterar från JLL

Karriär Niras rekryterar en person till Göteborgskontoret till sitt tjänsteområde Hyresgästrådgivning (Corporate Real Estate Services). Han kommer närmast från Jones Lang Lasalle. Under året räknar man med att behöva anställa ytterligare ett antal nya medarbetare till Niras samtliga kontor i Sverige.
Publicerad den 17 April 2012

Till Niras i Göteborg har Per Andersson rekryterats. Han har tidigare arbetat som marknads- och etableringsanalytiker för Ica i Sverige såväl som i Norge och har lång erfarenhet av etableringsfrågor för butikskedjor. Han har också arbetat som centrumutvecklare i Uddevalla. Sedan 2010 har Andersson varit senior projektledare för Jones Lang Lasalle i Göteborg och arbetat inom Corporate Solutions, med frågor kring hyresgästrådgivning.

– Per förstärker vår organisation och breddar vårt kontaktnät i Göteborgsregionen, där han kommer att arbeta som senior projektledare. Vi ser detta som strategisk rekrytering och ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxt, säger Sara Hernäng, affärsområdeschef för CRES på Niras.
- Efterfrågan på rådgivning till hyresgäster och lokalanvändare i Göteborg och Västra Götalandsregionen är stor. Därför är det både stimulerande och utmanande att genom Niras kunna erbjuda strategisk rådgivning i den här regionen, säger Per Andersson.
- Niras har under senaste året varit framgångsrika med att vinna upphandlingar av ramavtal med flera myndigheter och tillväxten bland privata företag är stor. För att möta våra högt ställda resultat- och verksamhetsmål samt marknadens behov av kvalificerad rådgivning behöver vi göra ytterligare rekryteringar under året, säger Sara Hernäng.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige