Image

Niras förstärker med tre personer

Karriär Niras förstärker med tre personer inom Hyresgästrådgivning i Stockholm.
Publicerad den 4 Februari 2014

Jon Folkesson kommer närmast från en tjänst som fastighetskonsult hos Optimal Progress. Han är utbildad vid Stockholm universitet och har en masterutbildning inom finans och management.

Sara Ghaemi har studerat Fastighet och finans vid KTH och kommer närmast från en tjänst som finanseringsrådgivare på SEB.

Estelle Vallejo är utbildad civilekonom. Hon kommer att arbeta som konsult med inriktning på Lease management och ledningsstöd.

- Jag är mycket glad att vi efter ett starkt 2013, och med nya spännande kunder och uppdrag kan välkomna våra nya medarbetare till Stockholmskontoret, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef på CRES, Corporate Real Estate Services.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige