Image

NAI Svefa rekryterar från Jernhusen

Karriär NAI Svefa har rekryterat Mattias Leksell som ny chef för affärsområde Fastighetsutveckling och tillika medlem av den nyligen formerade koncernledningen som nu blir komplett.
Publicerad den 10 April 2013
Mattias Leksell. Bild: NAI Svefa
Mattias Leksell. Mikael Lundström. Bild: Akademiska Hus.
Mikael Lundström.

Mattias Leksell kommer närmast från Jernhusen där han varit chef för Genomförande och Projektledning. Han har tidigare varit vd för Skansen Construction AB och dessförinnan haft ansvarsbefattningar i bygg- och fastighetsbranschen både i Sverige och utomlands.

- Fastighetsutveckling är ett av våra snabbast växande affärsområden och vi ser en kraftigt ökande efterfrågan på våra tjänster över hela landet. Det känns därför mycket glädjande att vi knutit Mattias med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom området till vårt team för att leda den fortsatta expansionen, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige