Image

NAI Svefa förstärker på fem kontor

Karriär NAI Svefa har rekryterat fem värderare på fem olika kontor runt om i landet.
Publicerad den 21 September 2012
Jimmie Nordensky. Bild: NAI Svefa. Bild: NAI Svefa
Jimmie Nordensky. Bild: NAI Svefa.

Marcus Takner är av Aspect auktoriserad fastighetsvärderare och har anställts som storhusvärderare på NAI Svefas Vänersborgskontor. Han är civilingenjör inom Lantmäteri på KTH med fastighetsekonomisk inriktning och kommer närmast från en anställning på Vasallen som fastighetsekonom. Marcus har tidigare arbetat på NAI Svefa med fastighetsvärdering.

Stefan Dahlman har anställts som storhusvärderare på NAI Svefas Örebrokontor. Han har en civilingenjörsexamen inom Lantmäteri från KTH och kommer närmast från ett helägt fastighetsbolag inom Örebro läns landsting där han bland annat varit verksam som vice vd. Stefan Dahlman har tidigare arbetat på NAI Svefas Umeåkontor med fastighetsvärdering.

Anna Andersson har anställts som storhusvärderare på NAI Svefas Göteborgskontor. Hon är civilingenjör inom Lantmäteri på LTH med fastighetsekonomisk inriktning, hon har tidigare arbetat på NAI Svefas Malmökontor och Göteborgskontor, Lerums kommun och Lantmäteriet i Halmstad.

Jimmie Nordensky är av Aspect auktoriserad fastighetsvärderare och arbetar med storhusvärdering och värdering av mark på NAI Svefas Stockholmskontor. Han är civilingenjör inom Lantmäteri på KTH och har tidigare arbetat med fastighetsvärdering på Exploateringskontoret, Stockholms Stad i 5,5 år.

Rickard Hellström har anställts som storhusvärderare på NAI Svefas Sundsvallskontor. Han är civilingenjör och kommer närmast från en anställning på Norrvidden Fastigheter och Diös Fastigheter där han bland annat arbetat med interna fastighetsvärderingar.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY