Image

Bucht tar styrelseuppdrag

Karriär Marie Bucht på NCC Property Development, och tidigare Newsec, har tagit ett styrelseuppdrag i NAI Svefa.
Publicerad den 9 April 2013
Marie Bucht. Bild: Eddie Ekberg
Marie Bucht. Kia Orback. Bild: JM.
Kia Orback.

Marie Bucht är idag Head of Business Intelligence på NCC Property Development och var tidigare chef för analysverksamheten inom Newsec i Sverige.

Förutom Marie Bucht föreslås även Helen Fasth Gillstedt till NAI Svefas styrelse.
Helen Fasth Gillstedt är grundare och CEO i eget konsultföretag med inriktning mot strategisk analys och affärsutveckling samt styrelseledamot i Samhall, Academedia och Rädda Barnen. Helen Fasth Gillstedt har haft ledande befattningar inom Sas och Statoil och fram till i år varit styrelseledamot i Lantmäteriets utlandsbolag Swedesurvey och Intrum Justitia.

För omval föreslås Kia Orback Pettersson som ordförande samt Per Granath och Björn Marklund.

– Styrelsen ska vara ett bra stöd för ledningen i företagets offensiva strategi på marknaden och med de nya ledamöterna säkerställer vi detta, säger Tommy Lundberg från valberedningen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige