Image

NAI Svefa förstärker inom Samhällsbyggnad

Karriär NAI Svefa förstärker organisationen för samhällsbyggnad med ytterligare tre personer – Kristina Sandberg och Jacob Karlsson till Stockholmskontoret och Jesper Wirf till kontoret i Malmö.
Publicerad den 10 Januari 2013
Kristina Sandberg. Bild: NAI Svefa.
Kristina Sandberg. Jacob.Karlsson. Bild: NAI Svefa.
Jacob.Karlsson.

Kristina Sandberg kommer närmast från en tjänst som projektledare inom samhällsutveckling från Upplands Väsby kommun, där hon parallellt med strategiska samhällsutvecklingsuppdrag har utvecklat ett koncept för medborgardialog. Konceptet stärker den tidiga planprocessen genom att involvera medborgare och andra samhällsaktörer i tidiga skeden för att uppnå en bred förankring kring planering och genomförande.

Jacob Karlsson kommer från en tjänst som exploateringsingenjör i Strängnäs kommun där han har arbetat som projektledare för flera bostadsprojekt vid både förtätning och nyexploatering. Han har även erfarenhet av infrastrukturprojekt samt kontors- och handelsutveckling. Han är civilingenjör i Lantmäteri från LTH.

Jesper Wirf som börjar den 1 februari kommer närmast från Lunds kommun där han arbetat som chef för förvaltnings- och utvecklingsenheten med ansvarar för förvaltning av kommunens markreserv samt för markförvärv i syfte att möta framtidens behov. Han är civilingenjör i Lantmäteri från LTH.
- Samhällsbyggnadsaffären har en starkt orderingång, främst i Stockholm men vi ser också en starkt ökande efterfrågan i samtliga tillväxtregioner i Sverige. Det känns därför mycket glädjande att vi knutit Kristina, Jacob och Jesper med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom området till vårt team, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige