Image

NAI Svefa rekryterar ny affärsområdeschef

KARRIäR NAI Svefa har rekryterat en ny chef för affärsområdet uthyrning. Hon kommer närmast från Unibail Rodamco.
Publicerad den 11 Mars 2010

Som en del i en planerad strategisk satsning har NAI Svefa anställt två nya medarbetare, Erica Odén och Mats Ageby, till sitt uthyrningsteam i Stockholm.

Erica Odén tillträder tjänsten som affärschef för gruppen i maj, hon kommer närmast från Unibail Rodamco där hon arbetat med uthyrning och förvaltning av Täby Centrum. Innan dess har hon ett gediget förflutet inom branschen, bland annat från Vasakronan och Skanska Fastigheter. Hon är utbildad civilingenjör inom bygg- och fastighetskonomi från KTH.

Mats Ageby har anställts som projektuthyrare och tillträder också i maj. Han kommer senast från en tjänst som kommersiell utvecklare inom Omniagruppen.

Dessförinnan arbetade han bland annat på Skanska och AP Fastigheter. Mats har en gedigen ekonomiutbildning som han finslipat med en MBA från Uppsala.

- Vi är oerhört glada över att ha knutit Mats och Erica till oss. Deras bakgrund och ambition stämmer väl med NAI Svefas vision om en stark projektuthyrningsgrupp med kompetens att utveckla kundernas affärer, säger Mikael Holmström, vd för NAI Svefa Transactions.

Han meddelar också att NAI Svefa nyligen fått ett stort projektuthyrningsuppdrag i Marievik, där Aberdeen Property Investors förvaltar 70 000 kvadratmeter.

- Vårt uppdrag är att fylla de vakanta ytorna i fastigheterna med hyresgäster som både pasar för och utvecklar beståndet. Det här är en typ av uppdrag som vi tycker är oerhört spännande och som vi nu kan åta oss i större utsträckning, säger Mikael Holmström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige