Image

NAI Svefa rekryterar från RBS

Karriär NAI Svefa har rekryterat Rikard Wilén som närmast kommer från en roll som ansvarig för RBS Nordisk Rentings fastighetsportfölj.
Publicerad den 3 Maj 2012
Rikard Wilén. Bild: NAI Svefa. Bild: NAI Svefa
Rikard Wilén. Bild: NAI Svefa.

Rikard Wilén tillträdde i går den 2 maj som projektledare för transaktioner på NAI Svefa. Han kommer närmast från Royal Bank of Scotland där han senast hade en position som ansvarig för RBS Nordisk Rentings fastighetsportfölj.

- Att få arbeta med transaktionsrådgivning inom NAI Svefa som har en unik position i Sverige baserat både på bredden av tjänsteutbud och den geografiska spridningen känns väldigt spännande och utvecklande, säger Rikard Wilén.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige