Image

NAI Svefa förstärker inom fastighetsutveckling

Karriär NAI Svefa rekryterar tre personer inom fastighetsutveckling och etablerar erbjudandet i Malmö och Göteborg.
Publicerad den 27 November 2012
Jens Nordin. Bild: NAI Svefa Bild: NAI Svefa
Jens Nordin. Bild: NAI Svefa Mikael Lannerheim. Bild: NAI Svefa. Bild: NAI Svefa
Mikael Lannerheim. Bild: NAI Svefa.

De tre nya är:

# Jens Nordin, senior fastighetsutvecklare till Stockholmskontoret. Han kommer närmast från en tjänst som vd i Nordin Property Development AB där han arbetade i uppdrag åt bland annat Veidekke Bostad AB som affärsutvecklare. Han har tidigare haft en tjänst som affärsutvecklare på Bouwfonds Property Development Sweden AB, och har innan det arbetat på bland andra HSB Bostad och NCC.

# Kristina Schoug, senior fastighetsutvecklare till Göteborgskontoret. Hon kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklare på Sverigehuset där hon parallellt med fastighetsutvecklingsuppdrag bland annat har etablerat företaget på nya orter samt utvecklat nya produktkoncept. Tidigare har hon bland annat arbetat åt JM, Fastighetsägarna och Stadshypotek.

# Mikael Lannerheim, som regionansvarig Syd med placering i Malmö. Mikael arbetade tidigare som marknads- och försäljningschef på Sundprojekt. Han har dessförinnan arbetat med fastighetsutveckling i olika roller på Dagon. Han kommer att ansvara för NAI Svefas fastighetsutvecklingserbjudande i södra Sverige.

- Fastighetsutvecklingsområdet har en starkt växande uppdragsportfölj i Stockholmsområdet och vi har en efterfrågan på fastighetsutvecklingstjänster även i övriga landet. Det känns därför mycket glädjande att vi knutit Jens, Kristina och Mikael med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom området till vårt team, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige